Písek v Kolíně narazil

Hrozba předčasného konce sezóny je silnou motivací. Přesvědčil se o tom Písek na ledě kolínských kozlů, mimochodem ledě, na kterém se z důvodu jeho špatné kvality neuskutečnil v dopoledních hodinách zápas ligy juniorů. Písek prohrával již od prvních minut, přestřelku mezi 4. a 5. minutou zahájil domácí bek Nedbal, odpověděl sice Hauer, ve stejné minutě však převrátil vedení již definitivně na stranu Kolína Heřmanský. Za domácí stříleli ještě Mejzr, Čtvrtečka a Skokan, za Písek snižoval na 2:3 Kořánek. Písek klesl na páté místo, vpřed se dere Tábor, který má navíc jeden zápas k dobru. Doplněno o slova trenéra Rybáčka.
2.liga ČR sk. STŘED, 41. kolo, ne 18.2.2007
Kolín
Písek
5:2
2:1, 1:0, 2:1
Branky a nahrávky: 4. Nedbal (Adamec), 5. Heřmanský (Adamec, Mejzr), 34. Mejzr (Pelán), 49. Čtvrtečka (Skokan), 58. Skokan - 5. Hauer (Kořánek), 49. Kořánek (Květoň, Neckář).
Rozhodčí: Úlehla.
Vyloučení: 7:8.
Využití: 2:1. V oslabení: 0:0.
Diváci: 400.
Kolín: Malý - Nedbal, Heřmanský, Pozník, Vantura, Hnida, Morkes, Pelán, Adamec, Mejzr, Malý, Janda, Hutla, Čtvrtečka, Tarageľ, Skokan.
Písek: Pinkas (od 49:09 Kubiš) - Svoboda, Veselý, Burkoň, Neckář, Hauer, Jelínek - Řehoř, Míka, Kica, Květoň, Kořánek, Holec, Ježek, Kašpar, Slavík.

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Jan Rybáček:
Jsem pochopitelně zklamaný. Nedařila se hra, dělali jsme chyby, byl to divný zápas. Byli jsme bez pohybu, bez šťávy, tým byl rozladěný. Prostě to byl den, ve kterém se nic nedaří. Kolín nás nijak výrazně nepřehrával, nehrál žádnou zázračnou hru, bohužel náš výkon na něj nestačil. Kluci přitom bojovali, po téhle stránce jim nemohu nic vytknout, ale nešlo to.

Hodně jsme si to teď zkomplikovali. Není pravda, že jsme měli menší motivaci než domácí, skutečně chceme být do čtyřky a začínat play-off doma. Tenhle zbytečně prohraný zápas všechno hodně zamotal a naší situaci ztížil. Čekají nás teď samá těžká utkání – doma Chrudim, venku Milevsko.

Těžko z jednoho utkání vyvozovat nějaké důsledky a měnit celý systém a taktiku, to určitě ne. Ale v hlavě mám nějaké nápady na oživení týmu, nějaké změny se možná tedy v sestavě nebo na tréninkách objeví, možná ne, uvidíme.

Zápas stále neodehráli někteří marodi – Filipi, Mikeska, Pošmourný, Műller a další. Chřipka v týmu sice ustupuje, ale ti hráči, kteří si tím prošli a v Kolíně nastoupili, byli určitě hodně fyzicky oslabení a nehráli podle mých představ, ať už Kořánek nebo Holec. Takže se stále ještě potřebujeme doléčit a znovu zesílit a zrychlit.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy