Šňůru výher Písku překousli buldoci

Písecký stroj na výhry se zadrhl po rekordních dvanácti utkáních. V tom třináctém zavítali hokejisté od Otavy do Slaného, kde vedle tamějšího týmu hraje své domácí zápasy také tým HC Řisuty. A právě řisutští buldoci dokázali zastavit rozjetý Písek a utkání dovedli do remízového konce, přestože se hosté dostali zásluhou branek Karla Mošovského až do dvoubrankového vedení. Třetí gól Písku padl z hole Josefa Slavíka.
2.liga ČR sk. STŘED, 32. kolo, so 16.2.2008
Řisuty
Písek
3:3
0:0, 1:2, 2:1 - 0:0
Branky a nahrávky: 5. Landa, 41. Scherzl, 47. Mádl - 23. Mošovský z TS, 23. Mošovský (Kořánek), 42. Slavík (Ježek).
Písek: Pinkas - Burkoň, Svoboda, Procházka F., Kříž, Kalečík, Vokatý, Hauer - Kica, Míka, Novák, Kořánek, Ježek, Nikodém, Vondřich, Slavík, Kašpar, Řehoř, Mošovský.

Ohlasy trenérů

Jan Rybáček, trenér Písku: „Tohle utkání nás nezastihlo v optimální pohodě. První třetina nebyla dobrá, špatně jsme se dostávali do tempa, vázla kombinace a organizace. V průběhu zápasu přišlo zlepšení a dostali jsme se do dvoubrankového vedení, pak ale Řisuty po chvilce snížily. My si o přestávce řekli, že se musíme zlepšit, nicméně soupeř ve třetí třetině srovnal. Podobně se vyvijela třetí část i dále, my jsme zase o branku utekli ale domácí třetím gólem dorovnali skóre. Celkově to pro nás nebylo příliš vydařené utkání, musíme se do dalších zápasů zlepšit, především pak do play-off."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy