Písek veze z Vysočiny tři body

Písečtí hokejisté si připíší další tři body do tabulky. V rámci čtyřicátého kola obrali o body hráče Žďáru nad Sázavou. Již první třetina naznačila, který tým by mohl odejít ze střetnutí jako vítěz. Skóre otevřel Květoň. Mošovský do konce úvodní třetiny zvýšil na rozdíl tří branek. Ve druhé periodě svěřenci Rudolfa Suchánka přidali další dva góly, ovšem na ně dokázali domácí hráči odpovědět. Do třetí části tedy obě mužstva nastupovala za stavu 5:2 pro Písek. Naši hokejisté neponechali nic náhodě a svůj náskok ještě zvýšili. Poslední slovo měl Vladimír Novák, který uzavřel skóre na konečných 7:3 pro IHC KOMTERM Písek. V příštím kole čeká písecké hokejisty domácí zápas, ve kterém přivítají Kobru Prahu.
2.liga ČR, 40. kolo, st 24.2.2010
Žďár nad Sázavou
Písek
3:7
0:3, 2:2, 1:2
Branky a nahrávky: 29. Štěpánek (Vítek, Hron), 29. Novák (Sobotka M.), 44. Bukáček - 5. Květoň (Procházka R., Šulčík), 12. Mošovský (Heršálek, Novák), 16. Mošovský (Květoň), 22. Šulčík (Květoň, Procházka R.), 38. Ježek (Šulčík, Květoň), 42. Novák (Mošovský), 44. Novák (Suchánek). Rozhodčí: Pokorný - Klouda, Křivohlavý. Vyloučení: 7:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 546. Průběh utkání: 0:4, 2:4, 2:6, 3:6, 3:7.
Žďár nad Sázavou: Vajner - Doležal, Pleva, Sobotka R., Koželuh, Smejkal, Novák P., Sobotka M., Kunstmüller, Vránek, Bukáček, Hron, Vítek, Mühlfait, Dobiáš, Kočan, Štěpánek P.
Písek: Hrubec - Procházka R., Kalečík, Vomela, Dietz, Mazanec, Heršálek, Procházka P., Mrkvička, Kořánek, Bláha, Rezek, Ježek, Šulčík, Květoň, Mošovský, Suchánek, Novák V., Slavík, Bernad, Kazatel.

Ohlasy trenérů

Rudolf Suchánek, trenér Písku: „Myslím, že jsme odehráli výborné utkání. Všichni hráči podali velice dobrý výkon. Objevili se u nás poprvé Mrkvička s Kazatelem a rozhodně ukázali, že pro nás skutečnými posilami opravdu budou. V týmu narůstá zdravá konkurence, a to je velice dobře. Ještě však musíme počkat do prvního března, kdy by se u nás měli objevit Rod se Stejskalem. Pak bychom teprve měli být všichni. Je třeba, abychom se v kompletním složení sešli co nejdříve a stihli společně pár tréninků, než odstartuje play-off. Tam to bude úplně o něčem jiném. Takhle snadno jako nyní vyhrávat rozhodně nebudeme.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy