Písek dlouho držel nadějný stav, nakonec odjíždí z Berouna s prázdnou

Tak tuto porážku budeme rozdýchávat asi ještě hodně dlouho. I přes to, že písečtí hokejisté vedli o dvě branky, nakonec nezískali ani jeden bod. Skóre otevřel v šestnácté minutě Nedvěd. Ve druhé periodě diváci v Berouně gól neviděli a tak si Jihočeši odnášeli do třetí třetiny jednobrankové vedení. To navýšil ve čtyřicáté druhé minutě Heš a s píseckými nadějemi na bodový zisk to vypadalo opravdu nadějně. Pak se ovšem stala pro Písecký tým vyložená pohroma. V rozmezí necelých čtyř minut domácí zasadili Písku tři přesné zásahy. Píseckým hokejistům nepomohla v závěru ani hra bez brankáře. Písek tedy podlehnul Berounským Medvědům 3:2.
1.liga ČR, 18. kolo, so 13.11.2010
Beroun
Písek
3:2
0:1, 0:0, 3:1
Branky a nahrávky: 49. Nedvěd (Zacpálek, Kupec), 51. Vlček, 53. Hafenrichter (Zacpálek) - 16. Nedvěd (Plášek, Heřman), 42. Heš (Fadrný). Rozhodčí: Florian - Brejcha, Suchánek. Vyloučení: 5:8, navíc Látal 10 minut osobní trest. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 700.
Beroun: Furch - Nedvěd, Husák, Jebavý, Látal, Růžička, Malý, Zacpálek - Švagrovský, Kupec, Vlček - Novotný, Hašek, Rudvoský - Pavel, Karpov, Besser - Hafenrichter, Melka.
Písek: Jágr - Procházka, Heš, Vrablík, Výborný, Vojta, Novák, Všetečka - Plášek, Nedvěd, Ferebauer - Bauer, Fadrný, Stejskal - Heřman, Dragoun, Kudrna - Polodna, Suja, Slavík - Stránský.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy