Mladší dorost zvládl důležité utkání s Kladnem

Mladší dorostenci zvládli svůj poslední letošní zápas na výbornou. Písečtí porazili na svém ledě stejně staré hráče Kladna 5:2.
Extraliga mladšího dorostu, 20. kolo, čt 22.12.2011
Písek
Kladno
5:2
1:2, 2:0, 2:0
Branky a nahrávky: 15. Šuhaj (Vráblík), 29. Červinský, 38. Červinský (Koutenský), 56. Duchoň, 60. Skala (Koutenský) - 12. Janele (Molčík), 18. Hudec (Havlůj). Rozhodčí: Šperl - Vovčko, Mitáš. Vyloučení: 3:10. Využití: 2:0. Diváci: 56. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 5:2.
Písek: Pechek - Kločko, Oblouk, Turek, Koutenský, Sýbek, Červinský, Hanus, Kajtman, Vráblík, Šuhaj, Jiřinec, Křenek, Svoboda, Skala, Rod, Polanský, Volf, Duchoň.
Kladno: Roubal - Havelka, Libecajt, Doudera, Sklenička, Matula, Borkovec, Hajný, Molčík, Janele, Hudec, Štechmüller, Kaprál, Havlůj, Čermák, Keszi.

V první třetině byly lepším týmem hosté a zaslouženě se dostali do vedení gólem Janeleho. Písek sice v průběhu vyrovnal zásluhou Šuhaje, ale Hudec ještě do konce třetiny stihl vrátit vedení na stranu Kladna. Kladno mělo navrch ve všech směrech a tak si třetina ani jiný výsledek nezasloužila.

Za to do druhé třetiny nastoupili domácí s úmyslem změnit skóre a to se projevilo také na jejich výkonu. Dvěma góly dostal svůj tým do vedení Červinský a Písečtí vedli po čtyřiceti minutách o jednu branku.

Do 3. třetiny vstoupili lépe hosté, ale Písek dokázal jejich střely eliminovat. Po tuhém boji i několika šancích se v závěru utkání trefil Duchoň a poté pojistil vedení Písku Skala. Zápas tedy nakonec skončil jednoznačným výsledkem 5:2 pro domácí Písek.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy