Fakta a ohlasy ze zápasu v Mostě

Radost, která navštívila kabinu píseckých hokejistů po středečním cenném vítězství v Havlíčkově Brodě, smetla mohutná vlna zklamání. Mužstvo IHC si v sobotu přivezlo hladkou porážku z hájemství Mostu a zůstává připoutáno ke dnu prvoligové tabulky.
1.liga ČR, 14. kolo, so 20.10.2012
Mostečtí Lvi
Písek
5:0
2:0, 3:0, 0:0
Branky a nahrávky: 5. Tauš (Gengel, Charousek), 18. Kuběna (Gengel, Tauš), 32. T. Rohan (Nedrda), 37. T. Rohan (Bojer, Hranáč), 40. Tauš (Kuběna). Rozhodčí: Horák - Špůr, Zavřel. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci:231. Průběh utkání: 0:0, 5:0.
Mostečtí Lvi: Volke - M. Rohan, Charousek, Hranáč, Prošek, Pavlů, Parýzek, Čechura - Tauš, Kuběna, Gengel - Bojer, Slavíček, T. Rohan - Nedrda, Čurilla, Kotrla - Adámek, Polák, Vaněk - Skvortsov
Písek: Mazanec (41. Halmoši) - Semrád, Boháč, Makovský, Kameš, Drtil, Klement - Sedláček, Šperger, Strnad - Marek, Vaniš, Slavík - Heřman, Kučera (41. Bernad), Polodna - Markulinec, Vlček, Homolka.

Ohlasy trenérů

Václav Baďouček (HC Most): "Jsem rád, že jsme konečně uhráli doma tři body a dokázali jsme se také konečně prosadit i střelecky. Jsem samozřejmě moc spokojený. Bylo to těžké utkání hlavně z psychického hlediska, protože jsme dnes prostě museli vyhrát. Mám radost z toho, že to hráči tak dobře dnes zvládli."

Jindřich Setikovský (IHC Písek): "Po oboustranně opatrných zhruba deseti minutách nás Most prostě přehrál. Domácí mají velmi silný kádr a nastoupili téměř kompletní. My jsme jim ale první dvě branky v podstatě sami darovali po námazech od obránců. Ti dnes vymýšleli neskutečné věci; dělali jednu chybu za druhou, nebylo vůbec důrazní v soubojích, prostě hrůza. Měli jsme tady pouze šest obránců, ale měřítko první ligy snesou jenom Kameš a Boháč, ostatní v žádném případě. Je fakt, že jsme mohli za stavu 0:2 zápas trošku zdramatizovat, ale Marek Vaniš netrefil prázdnou branku. Místo toho jsme pak inkasovali další góly. Výsledek bohužel odpovídá dění na ledě. Hráči si asi mysleli, že dnes vyhrají nějakým nadstandardním hokejem. Ten ale neumí."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy