Fakta a ohlasy ze zápasu v Berouně

Utkání dvou posledních celků vyzněl lépe pro tým od řeky Otavy. Po bezbrankové první části se diváci dočkali slušné porce gólů. K nevoli domácích fanoušků se Písečtí trefili hned třikrát, Medvědi zaznamenali dva úspěšné zásahy. Písecký celek v závěrečné periodě nepřipustil drama a vítězství si pohlídal. Po šestizápasové odmlce se tak Jihočeši mohou radovat z výhry (6:3).
1.liga ČR, 25. kolo, so 24.11.2012
Beroun
Písek
3:6
0:0, 2:3, 1:3
Branky a nahrávky: 22. Havel (Doležal, Šulc), 28. Plichta (Dresler, Doležal), 51. Hrdel (Dresler, Stromko) - 24. Rod (Kubeš), 26. Heřman R. (Kameš), 40. Dalecký (Makovský, Heřman M.), 41. Dalecký (Rod), 47. Ferebauer (Petruška, Dalecký), 59. Rod (Kameš). Rozhodčí: Würtherle - Hynek, Gerát. Vyloučení: 6:9. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 221. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:5, 3:5, 3:6.
Beroun: Kůdela - Krejčí, Přindiš, Jebavý, Šulc, Dresler, Kaláb, Malý, Beneš - Hrdel, Plichta, Stromko, Videlka, Bárta, Doležal, Trojan, Hošťálek, Čurda, Havel, Polák, Klhůfek.
Písek: Mazanec - Kameš, Makovský, Semrád, Petráček, Kužel, Klement - Rod, M. Heřman, Kubeš - Marek, Petruška, Dalecký - Ferebauer, Vlček, Polodna - Sedláček, Vaniš, R. Heřman.

Ohlasy trenérů

Aleš Totter, Medvědi Beroun 1933: "Dnes jsme smazali výhru nad Boleslaví. Vždy jsme dostali branku, nicméně za stavu 2:2 se to lámalo, šli jsme sami na brankáře a místo toho jsme pak faulovali. Potom jsme otevřeli hru, ale neproměňovali šance, zatímco soupeř ano. Jsme zklamaní, ve středu dokážeme hrát na nulu s prvním a dnes dostaneme šest golů od posledního. Moc jsme se tlačili do útoku a po chybách jsme inkasovali."

Jiří Kudrna, IHC Písek: : "My jsme samozřejmě spokojeni. Konečně se nám podařilo zúročit výkony z našich posledních zápasů, které vykazovaly zlepšení, ale bohužel bez bodového efektu. Tohle vítězství je pro nás velmi důležité a já pevně věřím, že se stane odrazovým můstkem k tomu, abychom začali sbírat body pravidelně."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy