Fakta a ohlasy ze zápasu s Havlíčkovým Brodem

P í s e k - Písečtí hokejisté si poslední utkání třetí čtvrtiny základní části za rámeček nedají. Po solidně odehrané první třetině totálně vypadli z role a jejich soupeř jim uštědřil čtyřgólový direkt. V posledním dějství se sice střelecky prosadil i hostující tým, z Kotliny si ale i tak odvezl hladkou porážku.
1.liga ČR, 39. kolo, st 9.1.2013
Havl. Brod
Písek
6:2
0:0, 4:0, 2:2
Branky a nahrávky: 22. Endál (Knotek), 24. Kostourek (Ondráček, Rytnauer), 39. Havel (Musil), 39. Vondráček (Knotek, Jelínek), 50. Havel (Knotek), 54. Musil (Havel) - 52. Kučera, 53. Heřman (Marek, Vlček). Rozhodčí: Úlehla - Lučan, Svoboda. Vyloučení: 5:7, navíc Protivný (HBR) 10 min. OT (nesportovní chování). Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 821. Střely na branku: 39:23. Průběh utkání: 5:0, 5:2, 6:2.
Havl. Brod: Dolejš - M. Blažek, Starý, Jelínek, Soldán, Pavlík, Ostrčil - Polodna, Endál, Vondráček, Knotek, Ondráček, Milfait, Rytnauer, Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek
Písek: Cikánek - Drtil, Boháč, Makovský, Kužel, Petráček, Ruprecht, Semrád, Veselý - Kubeš, Šperger, Marek - M. Heřman, Vlček, Ferebauer - Sedláček, Vaniš, R. Heřman - Volf, Kučera, Homolka.

Ohlasy trenérů

Jiří Rech, HC Rebel Havlíčkův Brod: "Já jsem dnes samozřejmě spokojen jak s výsledkem 6:2, tak také s předvedenou hrou, i když jsme dostali zbytečné dva góly po našich chybách. Nicméně za stavu 5:0 může člověk křičet a dělat cokoliv, aby se kluci vraceli, ale oni už to chtějí hrát do prázdné branky. Když to vezmu od začátku... první třetina sporná, 13:4 na střely, bohužel ale 0:0. Byla to jen otázka času, kdy tam padne první gól, ale protože Cigi (Lukáš Cikánek, brankář Písku - pozn. red.) chytá výborně, tak jsem se bál, aby to neskončilo 0:1 jako minule. Zaplaťpánbůh, že jsme ty góly dali a dohráli jsme to na těch 6:2. Teď nás čeká další domácí utkání, takže potřebujeme vyhrát, a já doufám, že to bude podobné."

Jiří Kudrna, IHC Písek: "Nejsme samozřejmě spokojeni s výsledkem, ale ani s výkonem. Přijeli jsme sem hlavně důsledně bránit, což se nám v první třetině i díky troše štěstí a výkonu brankáře Cikánka dařilo. Bez inkasovaného gólu jsme pak chtěli vydržet co nejdéle, to se nám ale vůbec nepodařilo. Domácí výborně bruslili, byli agresivní a hráli opravdu dobře. Myslím si, že klíčovými momenty byly třetí a čtvrtý gól, které jsme dostali v závěru třetiny. To bylo trestuhodné, protože tým, jakým je Havlíčkův Brod, už takové vedení nepustí. Kdybychom šli do třetí třetiny za stavu 2:0, věřil bych tomu, že by se s utkáním dalo ještě něco udělat. V naší hře se ale znovu objevila spousta laxních věcí, čehož domácí využili a naprosto zaslouženě vyhráli."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy