Fakta a ohlasy z důležité bitvy v Mostě

P í s e k - Tak tyhle body mohou mít velkou cenu...! Písečtí hokejisté v sobotu vyloupili hájemství svého horního tabulkového souseda z Mostu a dokázali se k němu přiblížit na rozdíl čtyř bodů. Díky cennému vítězství navíc mají už pětibodový náskok před posledním Berounem.
1.liga ČR, 40. kolo, so 12.1.2013
Mostečtí Lvi
Písek
3:5
0:2, 3:1, 0:2
Branky a nahrávky: 21. Heřman (Frolík), 29. Hora (Čurilla, Kotrla), 38. Kuběna (Charousek, Hora) - 9. Vaniš (Heřman, Petruška), 20. Petruška, 34. Heřman (Kubeš), 56. Šperger (Sedláček), 60. Kubeš (Vlček). Rozhodčí: Horák - Frodl, Svoboda. Vyloučení: 5:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 212. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:5.
Mostečtí Lvi: Volke - Tomeček, Pavlů, Hora, Charousek, Hranáč, M. Rohan, Čechura, Fedorov - Nedrda, Divíšek, Frolík -Čurilla, Kuběna, Kotrla - T. Rohan, J. Heřman, Gengel - Nevyhoštěný, Slavíček, Vaněk.
Písek: Raszka - Drtil, Semrád, Kužel, Ruprecht, Makovský, Dvořák - Sedláček, Šperger, Kučera - Kubeš, Vlček, Ferebauer - Petruška, Vaniš, R. Heřman - do 41. Homolka, Marek.

Ohlasy trenérů

Jindřich Setikovský, IHC Písek: „Myslím si, že jme byli po celý zápas lepším a bojovnějším týmem. Právě tím nadšením a srdečním výkonem jsme soupeře předčili. Hráli jsme velmi dobře v defenzívě, solidně fungovala pomoc útočníků směrem dozadu, což je vzhledem k mládí naší obrany pokaždé důležité. Most poskládal pro zápas velmi silný tým, a podle mého názoru měl kádr, kterým disponujeme my, jasně přehrát. Je možné, že nás právě kvůli tomu trochu podcenil. Při našich problémech s gólmany za nás poprvé od začátku chytal brankář Raszka a obstál velmi dobře. Našemu vítězství hodně napomohl.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy