Královští lvi rozhodli o své výhře hned v úvodu střetnutí

Výběr staršího dorostu přivítal na svém ledě Východočechy z Hradce Králové. Královští lvi dokázali na samém začátku utkání vstřelit dvě rychlé branky, které se v konečném součtu ukázaly jako rozhodující náskok.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 16. kolo, so 27.10.2012, ZS Písek
Písek
Hradec Králové
1:3
1:2, 0:0, 0:1
Branky a nahrávky: 7. Volf (Dudák) - 2. Gančarčík (Šeps, Wolf), 3. Jebavý (Bezděk, Pilař), 60. Voženílek (Jebavý). Rozhodčí: Sýkora - Pešek, Jelínek. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 95. Střely na branku: 44:37. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.
Písek: Pechek (Mazuch) - Horažďovský, Červinský, Koutenský, Hřebíček "C", Kajtman, Hanus, Hájek - Schwamberger, Volf, Suchan, Šuhaj, Dudák, Vlk, Točík, Duchoň, Marcilis, Březina.
Hradec Králové: Veselý (Müller) - Skála, Novotný, Havránek, Matějček, Voříšek, Bezděk - Matouš, Malinský, Drašnar, Tvrdík, Gančarčík, Wolf, Voženílek, Šeps, Jebavý, Pilař "C".

Hosté z Hradce Králové vstoupili do utkání vskutku bleskově a dokonale tak zaskočili favorita dnešního střetnutí, výběr staršího dorostu Písku. Už po jedné minutě hry se hráči v červeno-bílých dresech radovali poprvé, když skóre otevřel David Gančarčík.

A to ještě nebylo vše. Dokonalý nástup do utkání podtrhl Drahoš Jebavý, jenž dokázal překonat strážce písecké svatyně Pechka a zapsat tak druhou trefu na konto vstřelených branek hostujícího celku.

Písečtí byli očividně zaskočeni aktivní hrou svého soka, ale ještě v první třetině snížili na rozdíl jediné branky, když pohotová střela v podání Lukáše Volfa skočila v brance za gólmanem Veselým.

Ve druhé třetině žádný z týmů skórovat nedokázal a definitivní rozhodnutí přišlo až ve třetí třetině. Marná snaha Píseckých o vyrovnání končila na připravené strážci královehradecké branky. Domácím už nezbývalo mnoho času a tak se zhruba minutu před koncem uchýlili ke hře bez gólmana, čehož dokázal využít Daniel Voženílek a upravil tak na konečných 1:3.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy