Starší dorostenci si nepřišli na České Budějovice. Derby prohráli 8:3

P í s e k - Starší dorostenci drželi se svým soupeřem krok až do 45. minuty. Od tohoto milníku začali hokejisté HC Mountfield střelecky vzkvétat a nasázeli svému soupeři další čtyři branky a s poklidným stavem 8:3 mohli slavit vítězství.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 25. kolo, pá 7.12.2012
České Budějovice
Písek
8:3
2:0,1:2,5:1
Branky a nahrávky: 7. Smejkal (Matoušek), 16. Rob (Pašek. Kutiš), 32. Pašek (Rob, Kutiš), 44. Prokeš(Ruda), 46. Smejkal, 49. Pašek (Břečka, Rob), 51. Rob (Pieg), 60. Prokeš(Smejkal, Žáček) - 25. Hanus(Koutenský, Šuhaj), 27. Točík (Marcelis), 45. Suchan(Šuhaj). Rozhodčí: Pražák - Flégl, Kreuzer. Vyloučení: 4:4. Využití: 2:1. Diváci: 74. Střely na branku: 40:34.
České Budějovice: Sova - Břečka, Kutiš, Malovec, Matoušek, Piegl,Žáček - Koupal, Krátoška, Michálek, Panáček, Pašek, Prokeš, Rob, Ruda, Smejkal, Suchánek, Vácha.
Písek: Mazuch(49. Pechek) - Červinský, Hájek, Hanus, Holub, Hřebíček, Kajtman, Koutenský - Březina, Dudák, Duchoň, Marcelis, Suchan, Šuhaj, Točík, Vlk, Volf.

Ohlasy trenérů

Jan Trummer, trenér HC Č. Budějovice: Utkání jsme začali dobře a útlum na začátku druhé části nás stál druhou třetinu. Nicméně kluci se semkli a do třetí třetiny jsme nastoupili disciplinovaně a hráli jsme to co jsme si řekli. Navíc se nám povedlo zužitkovat přesilové hry, které rozhodli o tak vysokém vítězství. Dnes musím kluky pochválit a jsme rádi, že nám dnes pomohli dva kluci z juniorky a na ledě byli znát.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy