Starší dorost veze bod z Plzně: rozuzlení přinesly až nájezdy

Starší dorostenci se oklepali z výprasku od Karlových Varů a proti Plzni vybojovali alespoň bod. Utkání dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých byli šťastnější domácí.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 2. kolo, so 12.1.2013
Plzeň
Písek
2:1sn
1:0, 0:1, 0:0 - 0:0
Branky a nahrávky: 18. Vracovský (Sladký), 65. Švarc - 29. Volf (Hřebíček). Vyloučení: 3:7 navíc Krliš (PLZ) 10 OT. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 73. Střely na branku: 36:34. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.
Plzeň: Pacl - Polívka, Synek, Andrlík, Lobo, Walter, Beneš, Švarc, Vlček, Prokop, Kristl, Holý, Opava, Michel, Vracovský, Krliš, Suchý, Čadek, Sladký
Písek: Mazuch - Schwamberger, Suchan, Vlk, Dudák, Volf J., Hájek, Rod, Březina, Hřebíček, Červinský, Duchoň, Šuhaj, Volf L., Holub, Koutenský, Točík, Hanus

Písečtí hokejisté zavítali znovu na západ Čech. Po velkém výprasku od Karlových Varů z předchozího kola (11:2) se tentokrát střetli s celkem staršího dorostu Plzně.

V první třetině se na branku čekalo bezmála osmnáct minut. Po několika slibných příležitostech na obou stranách se prosadili domácí - vstřelenou branku zaznamenal Vracovský.

Druhá třetina vyšla pro změnu lépe hostujícímu Písku. Zhruba v polovině základní hrací doby se trefil Lukáš Volf. Ve zbytku zápasu už žádná branka nepadla, a rozuzlení tak musely přinést až samostatné nájezdy.

V této dovednostní disciplíně byli šťastnější Plzeňští. Ti dokázali proměnit dva nájezdy oproti nulové úspěšnosti Písku. Víteznou branku zaznamenal Švarc.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy