Fakta a ohlasy z utkání v Litoměřicích

Litoměřice – Prvoligoví hokejisté píseckého IHC sehráli ve středu na litoměřickém ledě podivuhodný zápas. S defenzivně zdecimovanou sestavou bez osmi nemocných či zraněných obránců podali další velmi dobrý výkon, ten však totálně znehodnotili nulovou produktivitou. Výsledkem toho byla pátá porážka v pěti sezonních zápasech s týmem od Labe.
1.liga ČR, 3. kolo, st 27.2.2013
Litoměřice
Písek
4:0
0:0, 2:0, 2:0
Branky a nahrávky: 25. Kafan (Rubeš, Mrňa), 29. Antončík (Náprstek, Žálčík), 45. Kafan (Antončík), 59. Šinágl (Hašek). Rozhodčí: Doležal - Guth, Rittich. Vyloučení: 5:8, navíc Sobotka (Litoměřice) a Heřman (Písek) 5 minut a do konce utkání. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 440. Střely na branku: 31:34. Průběh utkání: 0:0, 4:0.
Litoměřice: Přikryl - Martinka, Kolář, Míka, Husák, Sobotka, Žovinec, Opava, Chmel - Šinágl, Hašek, Novák - Mrňa, Rubeš, Kafan - Antončík, Žálčík, Náprstek - Hlusička, Slížek, Tvrzník.
Písek: Halmoši - Pavlíček, Drtil, Makovský, Ruprecht, Dvořák, Jirků - Kotrla, Šperger, Polodna - Kubeš Vlček, Ferebauer - Obdržálek, Vaniš, Slavík - Heřman, Kučera, Marek.

Ohlasy trenérů

Jindřich Setikovský, IHC Písek: „Do Litoměřic jsme odjeli ve výrazně oslabené sestavě, protože nám ze zdravotních důvodů chybí hned osm obránců z aktuální soupisky. To jsou samozřejmě obrovské ztráty. Pokoušeli jsme se s domácími dohodnout na odkladu utkání, ale ti se k naší žádosti postavili negativně. I přesto jsme v Litoměřicích pokračovali ve velmi dobrých výkonech z posledních utkání, bohužel jsem úplně vyhořeli v koncovce. Jenom kapitán Kubeš měl čtyři jasné tutovky… V první i ve třetí třetině jsme byli aktivnějším týmem, ale bohužel jsme ztroskotali na výborně chytajícím Přikrylovi. Pravdou je, že jsme mu to svým počínáním při zakončení usnadnili.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy