Starší dorost rozdrtil Třebíč a slaví udržení extraligové příslušnosti

Starší dorost měl před posledním barážovým zápasem výhodu jednoho bodu na svého soupeře z Třebíče. O zbývající postupové místo se tak rozhodovalo v litém boji v MANN + HUMMEL aréně. Obě mužstva k utkání přistoupila zodpovědně, jediným rozdílem mezi oběma soupeři byla produktivita. Písek ihned v úvodu utkání zaskočil soupeře svými brankami a poté již jen udržoval vybudovaný náskok. Ten se zastavil až na čísle sedm. František Fogl si navíc počínal stoprocentně a tak utkání skončilo naprosto jednoznačným výsledkem 0:7. Tento výsledek, tak zaručil druhé místo v barážové tabulce a udržení pro Písek. Třebíč naopak zůstala na třetí pozici, kde se jí sen o postupu rozplynul.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 6. kolo, ne 30.3.2014
Třebíč
Písek
0:7
0:2, 0:1, 0:4
Branky a nahrávky: 5. Točík (Marcilis), 17. Radoš (Marcilis), 33. Pixa (Duchoň, Koutenský), 45. Rod (Radoš), 49. Heřmánek, 49. Koutenský (Heřmánek), 58. Turek (Koutenský). Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal. Vyloučení: 8:9. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 245. Střely na branku: 25:38. Průběh utkání: 0:0, 0:7.
Třebíč: Svoboda – Šimka, Oburka, Kabelka, Wasserbauer, Hort, Hodek – Tůma, Matov, Všetečka, Pokorný David, Kajnar, Sigmund, Ferda, Urban, Novák, Michálek, Maštera.
Písek: Fogl – Sentenský, Kadlec, Turek, Červinský, Šergl Jiří, Radoš, Hanus, Koutenský – Bárta, Pokorný David, Šergl Jan, Skala, Rod, Bednařík, Klas, Duchoň, Heřmánek, Marcilis, Točík, Pixa.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy