Poslední zápas roku Písečtí zvládli a připsali si tři body

Ačkoliv nešlo o jednoduché vítězství, tři body si hráči Písku do tabulky připsali. Soběslav v průběhu sobotního utkání třikrát vedla, druhá polovina zápasu ale vyzněla jednoznačně pro domácí, kteří souboj 16. kola dotáhli do vítězného konce a pošesté v řadě se zaradovali z výhry. Dvěma góly se v utkání blýskl útočník Libor Nikodém.
KL mužů 2014/2015, 16. kolo, so 20.12.2014
Písek
Soběslav
6:3
1:2, 3:1, 2:0
Branky a nahrávky: 6. Řehoř (Novák), 29. Nikodém (Volf), 36. Mošovský, 40. Jungbauer (Sýbek, Šimoník), 45. Nikodém (Javůrek), 52. Šimoník (Sýbek, Javůrek) - 2. Kučera (Máca, Hastrman), 16. Žákovský (Hák), 36. Karpíšek (Kučera, Máca). Rozhodčí: Dvořák - Brůha, Strnad. Vyloučení: 7:4, navíc Tajbl (PIS) - 5 minut a do konce utkání a Máca (SOB) - 10 minut OT. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 300. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 6:3.
Písek: Pipek - Jirků, F. Procházka, Tajbl, Vejda, Mazanec - Sýbek, Novák, Volf, Javůrek, Nikodém, Jungbauer, Řehoř, Šimoník, Mošovský.
Soběslav: Dvořák - Sládek, Jansa, Hastrman, Červenka, Prokůpek, Karpíšek, Hák, Máca, Žákovský, Chalupský, Petržílka, Horáček, Kučera, Píha.

Ohlasy trenérů

Roman Vlček, trenér IHC Písek: V utkání nám chyběli čtyři hráči ze základní sestavy, což se na naší hře podepsalo. Souhra nám neklapala, jak by měla a vítězství se rodilo pomalu. Po první třetině jsme prohrávali a snažili si chyby vyříkat v šatně. Řekli jsme si, že budeme hrát zodpovědně ze zabezpečené obrany a čekat na chyby soupeře. Bohužel jsme hráli dost neukázněně a měli spoustu vyloučených, což nás dost limitovalo, ve třetí třetině se nám ale podařilo zápas zlomit a jsme velmi vděční, že máme tři body.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy