Havířov vybojoval výhru v poslední minutě

Písečtí starší dorostenci měli v zápase 4. kola nadstavbové skupiny B velmi blízko k bodovému zisku. Ve více než vyrovnaném zápase dvakrát vedli, nakonec však se sklopenými hlavami opustili kluziště bez jediného bodu. Rozhodující branka hostů přišla necelou půlminutu před koncem z hole Wróbela.
Extraliga staršího dorostu, sk. Střed, 4. kolo, ne 4.1.2015
Písek
Havířov
2:3
1:1, 1:0, 0:2
Branky a nahrávky: 2. Pixa (Bednařík), 39. Polanský (Pixa, Turek) – 9. Kurovský (Wróbel, Hendrych), 42. Polak (Mrowiec), 60. Wróbel (Kiss). Rozhodčí: Souček – Šperl, Karda. Vyloučení: 7:10. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 140. Střely na branku: 41:30. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 2:3.
Písek: Hauser – Stodolovský, Klochko, Turek, Novotný, Kozák, Radoš, Brabec, Javůrek, Pokorný, Vostarek, Tejko, Hadrava, Torba, Pecka, Polanský, Klas, Strnad, Bednařík, Pixa
Havířov: Sonnek – Trombik, Frojda, Dudek, Hudeček, Kiss, Spálovský, Mrowiec, Moravčík, Polák, Wróbel, Stružík, Peterka, Hendrych, Pacoň, Kurovský, Němec, Macuh, Kosina, Cihlář

Na zimním stadionu v Písku byla k vidění vcelku pohledná první třetina. Nechyběla bojovnost, šance a ani góly. Každý z týmů se jednou prosadil. Písečtí šli do vedení velmi rychle. Po minutě hry se z gólu radoval Jan Pixa. Za osm minut ale Havířovští srovnali, když se důrazem na brankovišti prosadil Daniel Kurovský.

Ve druhé třetině to vypadalo, že po dobré první třetině se oba týmy uchýlily k obranné hře. Nakonec ale přeci jen padal další branka. A to v samém závěru. Necelé dvě minuty před koncem tečoval mezi betony gólmana kotouč Marek Polanský a poslal domácí starší dorostence opět do jednobrankového trháku.

Hosté z Havířova předvedli ve třetí části obrat, který jim v konečném součtu vynesl tříbodový zisk. Nejprve po odehrané minuty třetí třetiny důrazně vyrovnal Richard Polak. A když už se zdálo, že utkání směřuje do prodloužení, zasadil havířovský AZ rozhodující úder. Půl minuty před koncem se přesně k pravé tyči trefil Kamil Wróbel.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy