Vyrovnaný duel s Rytíři skončil výhrou hostů

Průběh utkání nenaznačoval, že se potkávají dva týmy z opačných pólů extraligové nadstavbové tabulky B. Kladno zatím úspěšně usiluje o první čtyřku skupiny a účast v play-off, Písečtí se ze všech sil snaží vyhnout sestupu.
Extraliga staršího dorostu, sk. Střed, 6. kolo, so 10.1.2015
Písek
Kladno
1:3
0:2, 0:0, 1:1
Branky a nahrávky: 47. Pokorný (Bednařík, Radoš) – 12. Borkovec (Havelka), 17. Smrž (Keszi, Malý), 55. Řepka (Hrabík). Rozhodčí: Svoboda – Kotyza, Martinec. Vyloučení: 5:9. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 110. Střely na branku: 31:43. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.
Písek: Hauser – Stodolovský, Koc, Klochko, Turek, Novotný, Kozák, Radoš, Marek, Javlrek, Pokorný, Schwamberger, Vostarek, Tejko, Hadrava, Torba, Pecka, Klas, Strnad, Bednařík, Pixa
Kladno: Stahl – Havelka, Malý, Šíma, Blacar, Zelingr, Kiml, Smrž, Řepka, Sagan, Patyk, Okegawa, Keszi, Čermák, Hrabík, Borkovec, Kubík, Pejchal

Vývoj první třetiny byl pro domácí celek docela krutý. Dobrý a aktivní začátek Písku branku nevynesl, pak se začali prosazoval mladíci z Kladna. Necelých osm minut před první sirénou zavěsil pod horní tyčku z dorážky Dominik Borkovec. V závěru se pak v přesilovce přesně trefil Daniel Smrž.

V prostředím dějství diváci na píseckém zimním stadionu branku neviděli. Opět byl k vidění vyrovnaný hokej, i když nutno podotknout, že více ze hry mělo asi Kladno. Brankář Hauser tentokrát nelovil kotouč ze sítě ani jednou.

Tři body nakonec domů odvážejí hokejisté Kladna. Písečtí v závěrečném dějství snížili na rozdíl jediné branky, kterou obstaral pohotovou střelou pod lapačku David Pokorný. Zpět dvoubrankové vedení vrátil Středočechům Pavel Řepka střelou zblízka mezi betony.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy