Starší dorost v domácím duelu přehrál první Kolín!

Starší dorost doma přivítal favorita soutěže - Kolínské Kozly. Písečtí se ale nenechali zastrašit vysokým postavením hostů v tabulce. V závěru první třetiny se domácí dostali do jednogólového vedení, které ve druhé třetině dokonce zvýšili na dvougólové, ale vzápětí soupeř vyrovnal a do kabin se šlo na vyrovnaného stavu. Ve třetí třetině Písečtí svoji branku zapečetili a soupeři naopak vstřelili dva góly, čímž si zajistili vítězství 4:2 a sebrali favoritovi cenné 3 body.
Liga SD - Střed, 10. kolo, pá 23.10.2015, Zimní stadion Písek
Písek
Kolín
4:2
1:0, 1:2, 2:0 - 4:2
Branky a nahrávky: 15. Lang (Vostárek), 26. Vostárek, 47. Strnad (Vostárek), 53. Novák (Švagr) - 30. Pešek (Pilný, Labuta), 34. Kronus (Pešek). Vyloučení: 4:2. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 4:2.
Písek: Kříž R. - Kozák, Chval, Kukla, Švagr, Kopenec, Lang, Koc, Kříž J., Dvořák - Strnad "A", Vostárek "C", Marek, Novák, Torba, Štauber, Šindelář, Šebesta, Teluch, Pejša, Kastner.
Kolín: Březina - Sladký, Zdeněk, Mirochnikov, Labuta "C", Nutil, Kuběna, Mikula - Jelínek, Martínek, Kadlec "A", Pešek, Pilný "A", Kronus, Král, Růžička, Zheliznyak.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy