V domácím duelu znovu vítězí písecký starší dorost

Během tohoto herního víkendu písecké starší dorostence doprovázela opravdu zvláštní karma. Za oběma vyhranými zápasy totiž stal celkem kuriózní vývoj. I tento zápas zahájil Písek nejistě a už v šesté minutě prohrával 0:1. Pak ale nastal zvrat jako v americkém filmu a domácí Písek se pomstil Žďáru za nedávnou porážku A-týmu. Trenér Šperl ale s celkovou kvalitou hry navzdory dobrému výsledku spokojený nebyl.
Liga SD - Střed, 15. kolo, ne 15.11.2015, Zimní stadion Písek
Písek
Žďár nad Sázavou
7:1
2:1, 2:0, 3:0 - 7:1
Branky a nahrávky: 10. Torba (Marek), 20. Šindelář (Novotný), 22. Novotný (Novák), 40. Lang (Vostárek), 43. Šindelář (Štauber), 52. Vostárek (Řehoř, Strnad), 60. Novák (Švagr) - 6. Březina (Nečas). Rozhodčí: Oudes, Streďák. Vyloučení: 9:13 (Kříž J. (PIS) trest ve hře za faul kolenem, Jankovský (ZNS) 10 min. za nesp. chování). Střely na branku: 47:29. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 7:1.
Písek: Kříž R. - Kozák "A", Kukla, Novotný, Švagr, Lang, Kopenec, Chval, Kříž J. - Strnad "A", Novák, Šindelář, Vostárek "C", Šebesta, Marek, Torba, Pejša, Řehoř, Štauber, Teluch.
Žďár nad Sázavou: Joska - Geba "A", Jankovský "A", Marek, Fic - Březina, Jirčík, Nedvěd "C", Rubner, Nečas, Fixa, Koudelka.

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl, trenér Písku: Potřebovali jsme dneska ten zápas tak nějak uhrát, abychom se dostali do čtyřky, která je pro nás moc důležitá. Řekl bych, že soupeř má částečně marodku, nebylo tu hodně hráčů. Výsledek 7:1 je sice dobrý, ale těch šancí, které jsme neproměnili… A hra, i přes dobrý výsledek, nebyla tím, co bychom si představovali. Pak, když soupeř prohrával, uchýlil se k likvidačním faulům. Myslím si, že ten zápas jsme mohli odehrát úplně jinak. Hrát spíše kombinačně, roztáhnout hru, ale to se nám bohužel nepovedlo, přestože jsme se snažili jim to o přestávce vtlouct do hlavy. Mohlo to být v pohodě rozhodnuté už v první třetině a mohli jsme si zahrát hokej, mít z toho radost, a to si myslím, že nebylo.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy