V prvním zápase letošního roku Písek neuspěl

Písecký starší dorost, coby lídr postupové skupiny, se na svůj první zápas po vánoční přestávce vydal do Kladna, kde se utkal s místním mužstvem pracovních záloh, jež se nachází na zcela opačném konci tabulky. Ani navzdory gólům Vostárka a Torby se Píseckým nepodařilo přivézt domů žádné body.
Liga SD - Střed, 5. O postup, pá 8.1.2016
PZ Kladno
Písek
5:2
0:1, 3:0, 2:1 - 5:2
Branky a nahrávky: 23. Vach (Vlk), 32. Rampfel (Vach, Moravec), 39. Rampfel (Nekvinda), 41. Sagan (Vyšín), 59. Vach (Jarý, Kolenatý) - 4. Vostárek (Kozák, Šindelář), 41. Torba (Novák). Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 5:2.
PZ Kladno: Hedvábný (Moravec) - Slatinský, Rampfel, Šebesta, Vlk, Šanda, Hofman - Vach "C", Jarý, Nekvinda "A", Vyšín, Sagan, Jančík, Rejzek "A", Gestberger, Kolenatý, Kudr, Muller.
Písek: Kříž R. (Křepela) - Kozák, Kříž J., Novotný, Švagr, Lang, Kukla, Chval - Strnad, Vostárek, Šindelář, Marek, Torba, Novák, Štauber, Řehoř, Pejša, Teluch.
Hned v úvodu utkání Písečtí zasadili domácím ránu. Ve 4. minutě s pomocí Tomáše Kozáka a Václava Šindeláře skóroval Oliver Vostárek - 0:1. Do konce první třetiny Písek tento stav udržel. Ve druhé třetině hosté zažili velmi nepříjemný propad, při němž nechali soupeře nastřílet 3 góly. Do druhé přestávky se šlo za stavu 3:1. Opět v úvodu závěrečného dějství se Písek zvedl a Dmytro Torba ve 41. minutě za asistence Adama Nováka snížil na 3:2 a dál svému týmu poslední naději na zvrat. Ten ale nenastal, neboť pouhých několik vteřin poté si kladenský rival vrátil dvougólový náskok. Definitivní výhru si Kladno zajistilo posledním gólem v 59. minutě.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy