Starší dorost doma opět exceloval

Písečtí starší dorostenci se v rámci postupové skupiny utkali s mužstvem HC Meteor Třemošná a doslova ukázali, kdo je doma pánem. Svému sokovi totiž nedali ani sebemenší šanci a pobavili diváky až 8 góly na jedné straně a nedotčenou síti na straně druhé.
Liga SD - Střed, 8. O postup, pá 22.1.2016
Písek
Třemošná
8:0
3:0, 1:0, 4:0 - 8:0
Branky a nahrávky: 8. Šebesta (Vostárek), 10. Vostárek, 19. Novotný (Strnad), 28. Kříž J. (Strnad), 45. Vostárek (Kříž J.), 47. Šindelář (Kukla), 52. Strnad (Kříž J., Vostárek), 53. Řehoř (Vostárek). Vyloučení: 6:4 (Vostárek (PIS) 10 min.). Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 8:0.
Písek: Kříž R. (Křebela) - Kozák "A", Kříž J., Švagr, Novotný, Lang, Kukla, Chval, Měchura - Strnad "A", Vostárek "C", Pejša, Novák, Torba, Přibyl, Šebesta, Štauber, Šindelář, Teluch, Řehoř.
Třemošná: Sedláček (Sladek) - Beneš, Sedlák, Šibra, Jícha, Soukup, Jakubec, Šmíd "A", Korelus "C", Erhart, Mužík, Reitspies, Markov, Helus, Krystl, Bitner, Šucha.

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl, asistent trenéra Písku: "Myslím si, že jsme se dneska rozjížděli trochu ztuha. Bylo vidět, že jsme ve všech směrech, dá se říct, lepší a soupeř měl velkou slabinu v gólmanovi, mezi nímž a tím našim byl obrovský rozdíl, a i skóre ve třetí třetině narůstalo, když jsme hráli více kombinačně, ve větší pohodě. Myslím si, že nebylo, co řešit a zápas jsme měli jasně pod kontrolou."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy