Poslední zápas se vydařil - starší dorost je v extralize!

Starší dorostenci si vychutnali poslední ligový zápas před domácím publikem. Přestože do letošní derniéry šli jako jasní vítězové své skupiny, s kladenskými pracovními zálohami předvedli skvělou hru s ne méně skvělým výsledkem 7:2.
Liga SD - Střed, 20. O postup, ne 13.3.2016, Zimní stadion Písek
Písek
PZ Kladno
7:2
2:0, 1:1, 4:1 - 7:2
Branky a nahrávky: 8. Stauber (Lang, Šindelář), 11. Marek (Kukla), 34. Vostárek (Pejša), 43. Strnad (Pejša, Kopenec), 58. Novák (Torba), 58. Šebesta, 60. Torba (Kukla, Vostárek) - 22. Kudr, 57. Vach (Nekvinda, Rampfel). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
Písek: Křepela (Kříž R.) - Kozák, Řehoř, Novotný, Švagr, Kukla, Kopenec, Lang - Strnad "A", Vostárek "C", Pejša, Marek, Torba, Novák, Šebesta, Stauber, Šindelář, Přibyl.
PZ Kladno: Hedvábný (Moravec) - Slatinský, Rampfel, Šebesta, Matula, Libovický, Pelant - Vach "C", Vyšín, Nekvinda, Rejzek "A", Kolenatý, Gestberger, Kudr, Jančík "A", Stůj, Šanda.

O postupu do Extraligy staršího dorostu bylo rozhodnuto již několik kol před koncem soutěže a písečtí hokejisté dohrávali poslední zápasy v roli triumfátora. Po tomto zápase už ovšem můžeme oficiálně prohlásit, že mužstvo staršího dorostu IHC Písek si čestně vybojovalo místo v nejvyšší soutěži.

Děkujeme všem hráčům za výborné výsledky, které byly k vidění v průběhu sezóny. Děkujeme trenérům Jindřichu Setikovskému a Miroslavu Šperlovi za to, že dokázali dostat svůj tým opět mezi elitu.

Zvláštní poděkování patří hráči Vojtěchu Markovi za spolupráci s redakcí, díky níž jsme byli schopni vás informovat o výsledcích.

V nejbližších dnech pro vás připravíme exkluzivní rozhovor s trenérem staršího dorostu Jindřichem Setikovským.

Ohlasy trenérů

Jindřich Setikovský, trenér Písku: "Dlouho před koncem finálové skupiny bylo jasné, že jsme postoupili, takže poslední zápasy pro nás byly poměrně těžké. Bylo pro nás těžké hráče namotivovat. Po posledním nepovedeném zápase v Táboře jsme chtěli aspoň doma potěšit diváky, takže si myslím, že se to nám povedlo, i když ta hra nebyla žádné extra, ale na soupeře to stačilo a jsem rád, že jsme tuhle sezonu zakončili vítězstvím."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy