Vyrovnané utkání s Klatovy ztratil Písek v závěru

Písečtí hokejisté sehráli třetí přípravný zápas před nadcházející druholigovou sezonou a poprvé se představili před domácím publikem. K Otavě zamířily Klatovy, které ve svém prvním přátelském utkání remizovaly s Kobrou Praha 4:4. Písečtí mladíci sehráli se Západočechy vyrovnanou partii, kterou ztratili až půl minuty před koncem, kdy soupeř vstřelil v přesilové hře rozhodující gól. Domácí hráči vsítili oba své góly v oslabení - trefili se Sýbek a Vlk.
Přípravné zápasy A-týmu, 3. kolo, st 10.8.2016, Zimní stadion Písek
Písek
Klatovy
2:3
0:0, 1:1, 1:2
Branky a nahrávky: 26. Sýbek (Vlk), 43. Vlk (Vlček) – 34. Pacanda (Kubík, Houfek), 51. Michel (Pacanda), 60. D. Michel (Slavík). Rozhodčí: Šperl – Jílek, Horažďovský. Vyloučení: 6:3. Využití: 0:2. V oslabení: 2:0. Diváci: 200. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3.
Písek: Pipek – Jirků, Hanus, Koutenský, Hřebíček, R. Volf, Suda, Červinský, Sýbek, F. Vlček, Vlk, Pašek, Šuhaj, Kundrát, Suchan, J. Volf, Koupal, Rod, Duchoň
Klatovy: Sochůrek (Štekr) – Jakub Slavík, Leština, Houfek, Kubík,Tulačka, D. Michel, Presheva, Němec, Beneš, L. Vlček, Pacanda, Topinka, Jakubec, F. Michel.

Ohlasy trenérů

Karel Slabý, trenér Písku: "Chtěli jsme hlavně zlepšit organizaci hry, napadání v útočném pásmu a zajišťování, což se tam dneska už objevilo a byl jsem s tím spokojený. Dělá nám problém založení útoku a nepřesnost přihrávek. Máme na čem pracovat, ale my to vylepšíme. Věřím tomu, že kluci jsou schopní se zlepšovat a mají chuť pracovat."

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy