Prověrka před baráží v Hodoníně se povedla

Po třetinách 2:3, 0:2, 1:2 zvítězili písečtí hokejisté v přátelském zápase Hodoníně. Proti tamějšímu druholigovému týmu dobře začali, přesto se první z gólu radoval soupeř. „Vytvořili jsme si během prvních 10 minut poměrně dost šancí, ale už tradičně jsme je nevyužili a ve 14. minutě jsme dostali gól,“ uvedl trenér Písku Miroslav Šperl. „Potom jsme během tří minut obrátili na 3:1 a ve druhé třetině náskok ještě zvýraznili. Ve třetí třetině tempo zápasu opadlo a my jsme už jen završili naše vítězství na 7:3. Bylo škoda, že jsme nevyužili víc šancí. V zápasech, co nás čekají, by se nám to mohlo nevyplatit.“
Přípravné zápasy, přát., čt 24.2.2005
Hodonín
Písek
3:7
2:3, 0:2, 1:2

Kdo nastoupil v píseckém dresu?
Svoboda Petr (od 30. min Kubiš) - Kubeš, Veselý, Pešek, Burkoň, Malinský, Svoboda Jiří, od 40. min Procházka, Peroutka - Jelen, Filipi, Zika – Kořánek, Šimek, Rambousek - Polák, Míka, Řehoř - Jelínek, Kašpar, Kica.

Jak padaly branky?
14. minuta –Hodonín vstřelil úvodní branku - 1:0
16. minuta - Zika po samostatné akci – 1:1
17. minuta - Jelen po přihrávce Kici v přesilovce 4 na 3 – 1:2
18. minuta – Zika po přihrávce Malinského – 1:3
19. minuta – Hodonín snížil – 2:3
28. minuta – Filipi po přihrávce Ziky a Malinského- 2:4
39. minuta – Polák po přihrávce Míky a Řehoře – 2:5
48. minuta – Jelínek po přihrávce Kašpara a Kici – 2:6
54. minuta – Hodonín naposledy snížil – 3:6
58. minuta – Řehoř po přihrávce Míky a Poláka – 3:7

Jak to vypadalo na ledě z pohledu trenéra Miroslava Šperla?
„Ten zápas vyzněl jednoznačně pro nás, přestože jsme měli náročný týden a ráno před zápasem jsme tvrdě trénovali hodinu a půl. Takže vzhledem k tomu to vypadalo z naší strany celkem slušně. Ze tří gólů, co jsme dostali, tak dva byly podle mě dost smolné, kdy došlo k nedorozumění našich hráčů při bránění. Nedomluvili se při obsazování útočníků, takže to bylo dost zbytečné. Nejlepší výkon podle mě předvedli hráči prvního útoku, kteří dali čtyři góly a vytvořili si i spoustu jiných šancí. Dařilo se i lajně mladíků, nášemu čtvrtému útoku."

Co písecký tým v dohledné době čeká?
„I příští týden máme v plánu trénovat dvoufázově s jedním přátelským utkáním. To by se mělo odehrát v Pelhřimově, který včera vypadl z play-off a odkud k nám v pondělí přijde obránce Martin Lupač. Nadějně se také rýsuje ještě jeden přípravný zápas s Berounem."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy