Přípravné zápasy, přát., st 2.3.2005
Pelhřimov
Písek
2:5
1:0, 1:4, 0:1
Branky: 12. Tecl (Domkář L.), 34. Cmunt (Domkář L. ,Sláma) – 22. Pešek, 23. Polák, 29. Šimek, 39. Jelínek, 51. Míka. Rozhodčí: Zajíček - Balík ,Miksa. Vyloučení: 6:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 300. Střely na branku: 15:32. Hvězdy utkání: Kousal, Lazorišák - Mainer, Lupač.
Pelhřimov: Špiler (30.Kousal) - Sláma, Lupač, Zigmund, Dusík, Havlíček, Kochánek, Musil - L.Domkář, Tecl, Cmunt - Caha, Dolníček, Hrůza - Frühauf, Zahradník, Lazorišák – Polák, Šáda.
Trenér: Sláma.
Písek: Svoboda Petr (40.Kubiš) - Kubeš, Veselý, Pešek, Burkoň, Malinský, Svoboda Jiří, , Chvojka, Lupač, Mainer - Jelen, Filipi, Zika – Kořánek, Šimek, Lála - Polák, Míka, Rambousek - Jelínek, Kašpar , Řehoř.

Začátek první třetiny byl ve znamení oťukávání, střely šly většinou z velké dálky a gólmani tak neměli příliš problémy s jejich likvidací. Velký tlak hostů zlikvidoval jejich bývalý brankář, nyní už ve službách Pelhřimova Roman Špiler. Stejně jako se povedlo před týdnem vstřelit první gól Hodonínským, zadařilo se i domácím - ve 12. minutě z protiútoku skórovali, když Libor Domkář perfektně před brankou našel Tecla, jenž se nad pravý beton nemýlil -1:0. Jinak to byla taková na hokej nepohledná třetina a leckerému fanouškovi se při jejím sledování snad i dobře usínalo. Střely šly většinou z velké dálky a tudíž poztrádaly špetku nebezpečí, důraz ve hře také chyběl. Bylo to takové "Veřejné bruslení s pukem". První dějství tak překvapivě vyhrál domácí mančaft.

Začala s větším nasazení z obou stran. Písku se podařilo srovnat střelou mezi betony Špilera zásluhou obránce Peška, který unikl domácím bekům do sóla - 1:1. A vzápětí nato, ve 23. minutě, Polák prostřelil Špilera podruhé, tentokrát nekompromisně k tyči, čímž hosté během pár minut 2.třetiny otočili na 1:2. Ve 29.minutě dostal Šimek nahrávku zpoza brány a nekompromisně zasunul puk do pelhřimovské klece - 1:3. Ve 34. minutě po perfektním pasu Slámy na Domkáře nahrává druhý jmenovaný přes obránce na nepokrytého Cmunta, a ten se z blízkosti po zpracování nemýlí a snižuje náskok na 2:3. Ve 39.minutě se do odkryté klece trefil přesně Jelínek a v závěru tak pojišťuje vedení Písku - 2:4.

V poslední části se už moc střelci neprosazují, jen v 51. minutě trefil po perfektní přihrávce Rambouska mezeru mezi vyrážečkou a betonem Míka a dovršil tak pro Pelhřimov bůra - 2:5. Jen mimo menší potyčky na závěr se tento duel odehrával v klidném tempu z obou stran bez závažnějších příležitostí před oběma brankami.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy