Míka zajistil remízu vteřinu před koncem!

Písečtí muži absolvovali další přípravné utkání vyjma brankářů pouze s šesti obránci a devíti útočníky, přesto si dokázali v zápase vytvořit mnoho střeleckých pozic. Překonat pozorného soupeřova gólmana se však podařilo až Květoňovi ve třetí třetině za hrůzného stavu 0:3. Poté na rozdíl jedné branky snížil mladý bek Oranský a zaslouženého vyrovnávacího gólu dosáhl Míka jednu jedinou vteřinu před závěrečnou sirénou při písecké power-play!
Přípravné zápasy, příp., so 27.8.2005
Pelhřimov
Písek
3:3
1:0,2:0,0:3
Branky: 10. Cmunt (Číhal), 29. Anderle (Musil), 36 Frühauf(Digrin) - 42. Květoň (Kubeš), 46. Oranský (Svoboda), 60. Míka(Mikeska).

Rozhodčí: Horák - Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 8:4, navíc Skořepa (Pelhřimov), Kubeš a Štefan (oba Písek) 5 min.
Využití: 0:2. V oslabení: 0:0.
Diváci: 150.
Střely na branku: 30:5o.

Pelhřimov: Anderle - Král, Matějka, Číhal, Kiss, Kutílek, Smetana, Chmel - Skořepa, Digrín, Frühauf - Ištvánik, Čáp, Beránek - Musil, Anderle, Marek, Novotný - Mazanec, Fertál, Cmunt.
Písek: Pinkas – Veselý, Pindiak, Svoboda, Peroutka, Hauer, Oranský – Kořánek, Maroušek, Míka, Kubeš, Květoň, Gajovský, Pošmourný, Mikeska, Štefan.
Reportáž, ohlasy trenérů a fotografie za zápasu můžete najít na webu Spartaku Pelhřimov.

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl: (převzato z www.hokejpelhrimov.cz)
My máme celou přípravu problémy s kádrem. Máme pět útoků a v několika zápasech jsme byli rádi, když složíme vůbec tři útoky. Dneska jsme měli rovný tři útoky. To je asi náš největší problém. Co se týče tohohle zápasu, tak jsme dvě třetiny hráli úplně tropicky. Ty chyby, co tam předvedli beci, to není ani na úroveň krajského přeboru na tož druhý ligy. To byla katastrofa. Po důrazný domluvě po skončení druhé třetiny jsme začali tu poslední třetinu hrát, tak jak jsme si to představovali. Domácí si myslím, že toho měli dost. Ten jejich způsob hry je velmi náročný na fyzičku. Začali faulovat, my jsme toho využili, ale pak jsme po zbytečným faulu za brankou, kde hráč shodil rukavice, dostali 5 minut. To nám tu hru rozkouskovalo a řekl bych, že nás toto vyhodilo z tempa. A pak jak jsme dali ten gól pár vteřin před koncem, tak si myslím, že jsme si ho i zasloužili. Dneska ten hokej byl takový bez velkých šancí. Domácí byli rozhodně lepší v proměňování šancí, my jsme jich naopak spoustu spálili.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy