Písek vkročil do druhé ligy osmi góly!

Vstup jako hrom - tak by se dalo výstižně charakterizovat úvodní vystoupení píseckého mužstva v druhé lize. Na ledě Žďáru nad Sázavou totiž domácí tým potupilo osmi přesnými zásahy. Na gólové nadílce se opět výraznou měrou podíleli Kubeš a Květoň - s křídlem Řehořem si připsali tři zásahy. Pozadu nezůstali ani písečtí mladíci, dva góly vstřelil Gajovský, jeden Holec, Filip Procházka a Hauer. Domácí tým se zmohl proti brankáři Pinkasovi jen na dvě odpovědi, a tak Písečtí získali zaslouženě první tři body.
2.liga ČR sk. STŘED, 1. kolo, so 17.9.2005
Žďár nad Sázavou
Písek
2:8
1:2, 0:3, 1:3
Branky Písku: 20. Plachý (TS), 53. Srnský (Kaut) - 4. Řehoř (Květoň), 10. Gajovský (Pavel Procházka), 31. Gajovský, 33. Hauer (Pavel Procházka, Štefan), 40. Řehoř (Kubeš, Květoň), 57. Filip Procházka (Maroušek), 59. Holec, 60. Kubeš (Květoň, Řehoř).
Písek: Pinkas – Veselý, Pindiak, Peroutka, Svoboda, Procházka Pavel, Procházka Filip, Hauer, Oranský – Maroušek, Kořánek, Míka - Řehoř, Kubeš, Květoň - Gajovský, Pošmourný, Holec - Štefan, Mikeska.

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl (trenér Písku):
Od začátku soupeře přehrávali a měli brzy utkání pod kontrolou. Dvacet vteřin před koncem první třetiny jsme udělali zbytečnou chybu, kterou domácí z trestného střílení potrestali a snížili na 1:2. Po přestávce jsme přidali další tři góly a o zápase bylo předčasně rozhodnuto. Myslím, že jsme byli v celém průběhu utkání lepší a tak je naše vítězství zasloužené.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy