Dorost vstoupil do ligy vítězně, trenér ale spokojený není

Písečtí dorostenci sehráli v sobotu 5. září první kolo regionální ligy. Na úvod bylo na programu pootavské derby se Strakonicemi. Písečtí ho zvládli vyhrát 3:2, ale kouč Pavel Hejl s předvedeným výkonem nebyl příliš spokojený.
Liga dorostu 2020/2021, 1. kolo, so 5.9.2020, Zimní stadion Písek
Písek
Strakonice
3:2
1:0, 1:0, 1:2
Písek: Císař (Novák) - Kolář, Velíšek, Koutník, Junek, Brousil, Šlosar, Krejčí, Bouška, Seidl, Sládek, Sopek, Koška, Kudrna, Novotný, Rottenberg, Císař Bejšák

Ohlasy trenérů

Trenér Písku Pavel Helj: "Z tohoto zápasu můžu být spokojený jen z výsledkem. Věděl jsem, že ten zápas bude těžký, a že Strakonice budou dobře připravené. A to se potvrdilo. Náš systém a hra v první třetině nebyla špatná, ale proměňování vyložených šanci nás sráželo k zemi. Strakonická propracovaná obrana ze skvělým brankářem Ondřejem Koryťákem fungovala velmi dobře. A než abychom po první třetině vedli 3:0, bylo to 1:0. Druhá třetina byla ve stejném duchu, jako ta první. Ale co se stalo ve třetí třetině, to si vůbec nedovedu představit. Zdálo se, že to bude stejný jako první dvě třetiny, ale bylo to naopak. Z ničeho nic daly Strakonice kontaktní gól a v tu chvíli byl Strakonických byl plný led. My jsme se jen nesmyslně bránili a nechali jsme soupeře dostat se do zápasu. A byli jsme rádi, že jsme nakonec ubránili těsnou výhru 3:2. U některých hráčů jsem hodně zklamaný. Budeme si muset o tom v týdnu pořádně popovídat. Takhle se nebojuje o mistrovské body."

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy