Rebelové led uhájili, vyhráli poosmnácté

Předposlední kolo druhé ligy definitivně rozhodlo o prvním místu v tabulce skupiny Střed. Před třetím Pískem se umístní na druhé příčce Vrchlabí, které prohrou s Chrudimí ztratilo naději na první místo, na němž sídlilo většinu sezony.
Vítězství ve skupině získal nakonec náš středeční soupeř - rozjetí Rebelové z Havlíčkova Brodu, kteří proti Písku natáhli rekordní šňůru vítězství na 18 utkání! Písečtí domácímu týmu utnuli alespoň jinou sérii - gólem Jana Řehoře ukončili třízápasovou neprůstřelnost gólmana Nerudy.
2.liga ČR sk. STŘED, 33. kolo, st 1.2.2006
Havl. Brod
Písek
3:1
1:1, 1:0, 1:0
Branky a nahrávky: 19. Kukla (Šulc), 25. Kukla, 43. Havel (Cachnín) - 12. Řehoř (Veselý).
Písek: Pinkas - Veselý, Svoboda, Oranský, Pavel Procházka, Neckář, Filip Procházka (Peroutka, M. Procházka) - Řehoř, Kašpar, Kořánek - Květoň, Mikeska, Kubeš - Kica, Pošmourný, Holec (Štefan).

Ohlasy trenérů

Karel Slabý (trenér Písku):
Myslím, že jsme tu odehráli dobré utkání, bohužel jsem v něm dostali ale dostali tři laciné góly a dali jsme jen jediný gól. Domácí nastoupili v hodně pozměněné sestavě, ale musím říct, že hráli dobře a důrazně. Potěšilo mi ale, že jsme se s tím dokázali vyrovnat a také jsme si dokázali vytvořit nějaké šance, z nichž jsme ale proměnili jenom jedinou, trefil se Řehoř. Myslím, že jsme tu nepodali špatný výkon.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy