Písečtí deklasovali Kohouty

V dalším přípravném zápase cestovali hokejisté IHC do Tábora, kde dokonale rozstříleli domácí borce. Největší měrou se o to zasloužil Tomáš Květoň, který ke třem přesným zásahům přidal ještě asistenci na Řehořův gól. Dvakrát se trefil i Kica, zbylé branky obstarali Filip Procházka, Míka a Maroušek. Kohouti se v nervózním utkání na svém rozestavěném stadionu nezmohli ani na jedinou odpověď.

přípravné zápasy A-týmu, přát., so 19.8.2006
Tábor
Písek
0:9
0:3, 0:2, 0:4
Branky: Kica (Neckář), Filip Procházka (Bezouška), Květoň (Mikeska), Kica, Řehoř (Květoň), Míka (Maroušek), Květoň (Neckář), Maroušek (Oranský, Kořánek), Květoň (Mikeska, Řehoř)
Písek: Pinkas, Kubiš - Hauer, Michal Procházka, Oranský, Neckář, Svoboda, Filip Procházka, Bezouška - Kořánek, Míka, Maroušek - Květoň, Mikeska, Řehoř - Kica, Kašpar, Holec - Müller, Pošmourný, Jungbauer

Ohlasy trenérů

Miroslav Šperl, trenér IHC Písek: "Po celý zápas jsme byli jasně lepší a dokázali jsme i střelecky prosadit. Z naší strany to bylo zatím suverénně nejlepší přípravné utkání a vítězství bylo zcela zasloužené. Jediná chyba zápasu bylo zbytečné vylučování na obou stranách. Bylo tam třikrát vyloučení do konce a tři desetiminutové tresty. Na to, že se jednalo o přípravu, to bylo hrané dost nervózně."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy