Tábor úspěšnější i napodruhé

Poté, co Kohouti zostudili Písecké na jejich vlastním ledě ve druhém kole, chtěli tentokrát hráči IHC udělat maximum pro odčinění výsledku 0:4. Ovšem příliš se jim to nepovedlo. V polovině zápasu prohrávali už o tři branky, když si první dvě z nich nechali dát až krátce před přestávkou. Svou první trefu ve žlutomodrém dresu pak sice vsítil Martin Müller a necelé tři minuty před koncem druhé třetiny snížil Řehoř, to však bylo ze strany hostí, co se změn skóre týká, vše. V samém závěru totiž stačil utnout jejich snahy o vyrovnání Hruška. Písek tak zůstává šestý, za zády má s jednobodovým odstupem, ale i zápasem k dobru, právě Tábor.
Po zranění se do sestavy vrátil Tomáš Květoň, do utkání zasáhl i mladý obránce Petr Bezouška.
2.liga ČR sk. STŘED, 13. kolo, so 28.10.2006
Tábor
Písek
4:2
2:0, 1:2, 1:0
Branky: 18. Trieb (Györi), 19. Hubáček (Peroutka), 30. Ježek (Hubáček), 58. Hruška (Kocar, Mikeska) - 33. Müller (Burkoň, Květoň), 38. Řehoř (Veselý)
Písek: Pinkas – Michal Procházka (41. Bezouška), Veselý, Oanský, Burkoň, Filip Procházka, Neckář – Řehoř, Míka, Maroušek – Květoň, Mikeska, Müller – Kica, Kašpar, Bican (31. Margeta)

Ohlasy trenérů

Karel Slabý, trenér Písku: „Pod dojmem posledních výkonů a výsledků jsme začali profesorským hokejem a první třetinu jsme prohráli dva nula. První gól jsme dostali v našem oslabení, druhý po individuální chybě. Druhá třetina přinesla z naší strany výrazné zlepšení, a to po domluvě, kdy jsme si řekli, že musíme zvýšit úsilí každého hráče a přistoupit k utkání daleko zodpovědněji. Sice jsme dostali laciný gól na tři nula, dokázali jsme to ale stáhnout na tři dva. V poslední třetině jsme mysleli, že to obrátíme. Byli jsme lepší, vytvářeli jsme si dost šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Dopředu jsme se tlačili i při našem oslabení, ale propadli jsme na útočné modré a oni nám ze situace dva na jednoho dali čtvrtý gól. Měli jsme poté ještě dvouminutovou přesilovku pět na tři, ale nepovedlo se nám ani snížit.“

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy