Na ledě posledního Písek bezpečně vyhrál

Po třech porážkách si Písek konečně připsal tříbodový zisk, když v zápase s Pelhřimovem přestřílel svého soupeře o tři branky. Po vyrovnané první třetině, ve které nová posila domácích Roman Čech ještě stačila odpovědět na branku Davida Míky, skórovali již jen hosté. Ve druhé se trefil Ondřej Mikeska, který se již vrátil z francouzského mistrovství Evropy v hokeji in-line, ve třetí přidali po brance Martin Müller a v oslabení završil utkání Václav Kašpar. Písek má nyní týden na regeneraci a poté hostí na domácím ledě Vajgar!
2.liga ČR sk. STŘED, 16. kolo, st 8.11.2006
Pelhřimov
Písek
1:4
1:1, 0:1, 0:2
Branky a nahrávky: 15. Čech (Topol) - 12. Míka (Řehoř), 21. Mikeska (Řehoř), 52. Müller (Kašpar, Pošmourný), 59. Kašpar (Kořánek).
Trenér Písku Karel Slabý:

V zápase jsme šli do vedení a měli jsme začátek zápasu poměrně pod kontrolou. Jenže pak přišla chyba a hosté vyrovnali. Branka je nakopla a hodně se od té chvíle zlepšili, měli několik šancí a nás podržel brankář. Ve druhé třetině jsme se však zase zlepšili my a dali jsme i branku. Nicméně domácí hráli velmi dobře a stále nám zatápěli, nejvíce při přesilovce 5:3, ve které držel vedení skvělými zákroky Filip Kubiš. Ve třetí třetině jsme již hlídali výsledek a přidali dvě branky, z toho jednu v power-play.

Po hrozně dlouhé době jsme nastoupili kompletní, vrátili se jak Kořánek s Květoněm, tak Holec, nicméně tak dlouhá pauza se musí projevit na každém, vázla kombinace, místy to hodně skřípalo. Holec zápas nedohrál, zranění ho začalo bolet a tak raději ze zápasu odstoupil. Zaskočil za něj Müller a dal dokonce branku.

Teď nás čeká týdenní pauza, která se nám výborně hodí. Hráči dostanou trochu volno, někteří doléčí zranění, jiní jsou unavení z náročného programu, a pak pořádně potrénujeme a naladíme se na Hradec a snad ho porazíme. Potřebujeme udělat nějakou pořádnou bodovou šňůru!

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy