Poslední přípravný zápas skončil nerozhodně

Poslední zápas před sezónou byl utkáním pro diváky velmi působivým a zábavným. Byl ve znamení četných vyloučení, hlavně píseckého mužstva, dvou gólů na obou stranách a několika krásných šancí. Oba týmy hodně podrželi jejich brankáři - na rokycanské straně Petr Šulan a na písecké Michal Pinkas.
přípravné zápasy A-týmu, přípr., út 9.9.2008
Rokycany
Písek
2:2
0:0, 2:1, 0:1
Branky a nahrávky: 24:25 Švík, 34:44 Švík - 24:01 Nikodém (Míka), 49:55 Novotný (Nikodém). Vyloučení: 6:10. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 25:23. Průběh utkání: 0:1-1:1-2:1-2:2.
Rokycany: Sulan (Mitáček) - Bárek, Fiala, Kovařík, Tureček, Křtěn, Hofrajtr, Brožík, Douska - Šindelář, Pavlis, Špaček - Bednář, Švík, Kreuzman - Hrubý, Kocman, Metlička - Čeperko, Kovář, Samek
Písek: Pinkas (Kubiš)- Burkoň, Svoboda, Kalečík, Martinka, Kříž, Procházka P., Procházka F., Předota - Stropnický, Míka, Gába - Mošovský, Hovora, Bílek - Ježek, Vondřich, Novák - Bican, Novotný, Nikodém
Začátek utkání vypadal velice zajímavě pro obě strany. Několik pěkných šancí vykryl brankář Pinkas. V 15. minutě odstartoval Filip Procházka šňůru píseckých vyloučení. Brankář hostí ovšem ani v jedné nezaváhal a perfektně hlídal svou branku. Na konci první třetiny se dvakrát do pěkné akce dostali Hovora a Mošovský. Nedokázali ovšem domácího Šulana překonat.

Druhá část začala slibněji pro hostující hokejisty - v 25. minutě se trefil Nikodém - 0:1. Písecká radost ovšem neměla dlouhé trvání. Za pouhých 24 vteřin vyrovnával Švík - 1:1. Pinkas nádherně vychytal několik šancí domácích. Ti skulinu v jeho brance našli až v 35. minutě, kdy se trefil Švík - 1:1. Na konci prostřední dvacetiminutovky čekalo modrožluté oslabení 5 na 3, které, ale výborně ustáli.

Poslední třetinu odstartoval dvouminutový trest pro píseckou střídačku za pozdní příchod na led. Konalo se tedy další oslabení 5 na 3. I to ale hosté zvládli bez ztráty kytičky. V 50. minutě proplul rokycanskou obranou Novotný a upravil na 2:2. Tento gól jako by rozproudil oba soupeře - každý si přál vyhrát. Bylo tedy možné vidět několik velmi pěkných šancí. Brankáři však podrželi své týmy a tak se diváci další gólové situace nedočkali.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy