Písecká juniorka se v prvním domácím utkání nemýlila

P í s e k - Písecká juniorka se konečně dostala po dvou kolech venku domů. V prvním kole prohrála vysoce 4:0 a ve druhém naopak vysoce vyhrála 9:2. Dnes potvrdila minulou výhru a opět vysoce vyhrála. Nyní 12:2. Po první třetině již bylo jasné kdo zvítězí, protože si juniorka vybudovala pěti gólový náskok. Nejproduktivnějším hráčem byl písecký útočník Jindřich Durčák, který dvakrát skóroval a dvakrát přihrával.
Liga juniorů, sk. B, 3. kolo, ne 27.9.2009, KOMTERM arena
Písek
Benešov
12:2
5:0, 6:1, 1:1
Branky a nahrávky: Durch (Bernad), Mečíř (Jícha), Bernad (Sýbek, Tajbl), Mečíř (Bernad), Durch (Dvořák), Jícha (Mečíř), Tajbl, Durčák (Kodad), Kodad (Bernad, Durčák), Silbernágl (Durčák, Sýbek), Dvořák (Bernad), Durčák (Sýbek, Silbernágl) - Vondráček, Starec (Štětina J.). Rozhodčí: Dominik T. - Šperl M., Martinec O.. Vyloučení: 8:14. Využití: 8:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 66. Průběh utkání: 6:0, 6:1, 11:1, 11:2,12:2.
Písek: Pavlů (od 41. minuty Kafka) - Koloušek, Tajbl, Kodad, Hlinka, Pavlíček, Srb - Dvořák, Sýbek, Silbernágl, Durčák, Durch, Bernad, Jícha, Mečíř, Kastner
Benešov: Král T. (od 21. minuty Ernestas) - Vondráček, Císař, Štětina J., Srdínko, Herodes, Bosas - Sládek, Starec, Veništa, Štětina D., Štěpánek, Smutný, Král M., Borek, Florián
Začátek utkání nebyl moc zajímavý. Asi tři minuty se hrálo ze strany na stranu, dokud se Písek nedočkal první přesilovky, kterou později proměnil v gól Jakub Durch po krásné přihrávce Jakuba Bernada. Následně si písečtí mohli vyzkoušet oslabení. Toto oslabení vydržel bez větších problémů. Do problémů se dostal ale Benešov, když další gól Písku vstřelil Lukáš Mečíř. Dále se Písek dostal do oslabení, které benešovským také nevyšlo. Naopak písecké juniorce další přesilovka vyšla a mohli se radovat ze tříbrankového rozdílu po přesné trefě Jakuba Bernada. Poté přišla další přesilovka a další písecký gól, který opět střelil Lukáš Mečíř. Hned po gólu dostali benešovští výhodu přesilovky, po faulu Martina Kolouška, kterou opět nevyužili. Naopak v této přesilovce Benešova se ukázali domácí, když již pátou branku přidal Jakub Durch. Do konce třetiny zbývalo pár minut a benešovská juniorka dostala výhodu přesilovky pěti proti třem, kterou ale zase neproměnila.

Druhá třetina začala pozvolna. Až v šesté minutě se objevil puk za zády hostujícího gólmana Kieluse Ernestase, kdy za Písek skóroval z brejku Tomáš Jícha. Nakonec se i benešovská juniorka dočkala gólu, kvůli chybě písecké obrany při rozehrávce. Po tomto gólu byli písečtí trochu ukvapení. Nakonec jim sílu dodal svou první brankou v utkání Kamil Tajbl. Následně začala série vylučování a písecká juniorka si mohla vyzkoušet také přesilovku pěti proti třem, kterou narozdíl od Benešova využila po dorážce Jindřicha Durčáka. V pokračující přesilovce pět na čtyři se písečtí ještě jednou ozvali gólem, který dal Martin Kodad. Desátý gól dal Milan Silbernágl po krásné akci a krásné nahrávky Jindřicha Durčáka. Po desátým góle hráli písečtí další přesilovku, kterou opět využili po hezkém gólu Marcela Dvořáka a to už byl konec druhé třetiny.

Třetí dějství bylo už svým způsobem "nuda", protože padly jen dva góly. Ten první vstřelili benešovští. Písek ale ještě dokázal odpovědět. Poslední gól utkání dal v 48. minutě Jindřich Durčák. Do konce třetiny se už jen pouze vylučovalo a nedalo se na to koukat, protože nic pěkného už ani jeden tým nepředvedl.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy