Liga juniorů, sk. B, 9. kolo, pá 23.10.2009
Písek
Tábor
2:4
1:2, 1:0, 0:2
Branky Písku: Javůrek, Bernad, asistence: Bernad, Javůrek
Písek: Pavlů - Jícha, Mečíř, Kodad, Hlinka, Pavlíček, Srb, Dvořák, Koloušek, Javůrek, Křišťan, Furch, Durčák, Kastner, Bernad, Gába

Milan Růžička ml. - Utkání začalo a hned ve dvacáté sekundě, kdy se táborští dostali dopředu, proměnili šanci a vstřelili branku. Ve třetí minutě se však podařilo píseckým díky Bernadově technice s holí přehodit táborského gólmana a Javůrek už jenom dorazil. V deváté minutě se Gábovi podařilo dostat znovu puk za záda táborského gólmana, ovšem koncovka už nebyla tak důrazná. V patnácté minutě udělal písecký obránce chybu na útočné modré a pustil za záda dva protihráče, kteří nakonec v přečíslení překonali píseckého brankáře. Střelcem byl Jork a přihrával mu Drda. V osmnácté minutě Gába pronikl dopředu, přihrál na kruhách na Bernada, ale ten přestřelil branku.

V průběhu druhé třetiny se zatím nic zajímavého nedělo. V sedmé minutě byl vyloučen táborský kapitán a poslal písecké do přesilovky. V jedenácté minutě vstřelil branku Bernad, díky nastřelení Javůrka, který pálil od mantinelu. V patnácté minutě Němec jel od červené sám na píseckého brankaře, který však jeho blafák s přehledem vychytal.

V osmé minutě třetí třetiny byl Furch, který se prodíral na táborského gólmana faulován a Písek mohl hrát přesilovku. Ve dvanácté minutě byl vyloučen Mečíř a Tábor se dostal do přesilovky, ve které se objevilo pár táborských šancí, ovšem bez gólu. V šestnácté minutě si Tábor vyžádal oddechový čas. Na konci osmnácté minuty Písek dostává gól od modré čáry a Tábor vede 2:3. Písečtí si vyžádali také oddechový čas ve dvanácti sekundách do konce. V čase 19:58 dostal Písek gól do prázdné branky a Tábor vyhrál 4:2.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy