Juniorka prohrála s Benátkami nad Jizerou

Junioři mají za sebou další zápas. Tentokrát k řece Otavě přijelo mužstvo Benátek nad Jizerou. Úvod zápasu nepřinesl příliš pohledný hokej a tak první třetina skončila bezbrankovou remízou. Ve druhé části dali hosté tři branky, které si za svou aktivitu určitě zasloužili. Do třetí třetiny se tedy šlo za stavu 0:3. Hned na začátku třetí části snížil skóre Pavlíček. Do konce zápasu si už soupeři dvoubrankové vedení pohlídali a tak všechny body putují k řece Jizeře.
Liga juniorů, sk. B, 17. kolo, ne 6.12.2009
Písek
Benátky
1:3
0:0, 0:3, 1:0
Branky a nahrávky: 41. Pavlíček (Kodad) - 25. Kinkor (Šimek), 27. Barták (Tregl), 31. Kinkor (Jakubčo). Vyloučení: 8:10. Bez využití . V oslabení: 0:1. Diváci: 50. Rozhodčí: Mandrysz - Martinec, Růžičková. Průběh utkání: 0:3, 1:3.
Písek: Pavlů - Furch, Mečíř, Silbernágl, Hlinka, Pavlíček, Srb, Gába, Durčák, Jícha, Žemlička, Kodad, Křišťan, Kastner, Jáchym, Tajbl.
Benátky: Peikrt - Mikolášek, Bezděk, Barták, Hostonský, Pražák, Trejbl, Heger, Štajner, Jambor, Kinkor, Jakubčo, Šimek, Odcházel, Zvolenský.
V první příležitosti se ocitnul hned v první minutě Silbernágl, jeho střela těsně minula pravou tyč Peikrtovi branky. O dvě minuty později uniknul domácí obraně Jakubčo, ale domácí brankář byl úspěšnější. V sedmé minutě střílel tvrdě Gába, hostující brankář zasáhnul betonem. V následujících minutách akce brzdili nepřesnosti v rozehrávkách obou týmů. V jedenácté minutě přihrával Kinkor Šimkovi, tomu ke vstřelení úvodní branky chyběly centimetry. O tři minuty později zazvonila tyč po Šimkově střele. V devatenácté minutě si Durčák najel až před Peikrta, ale ten si poradil se střelou i s následnou dorážkou.

V úvodní třetině jsme branku neviděli. Tempo hry zpomalovali nepřesnosti na obou stranách. Více příležitostí si zatím vytvořili hosté, ale překonat Pavlů v písecké bráně se jim nepodařilo.

Po třech minutách druhé třetiny se ocitnul sám před domácí brankou Barták, ale Pavlů si spodek své brány dobře pohlídal. O minutu později uniknul domácí obraně Kinkor a přesnou střelou k tyči tento písecký odchovanec otevřel skóre, 1:0. V dvacáté sedmé minutě nebezpečně vystřelil Tregl, Pavlů nevěděl, kde se nachází kotouč a Barták dorážkou zvýšil na 2:0. V třicáté minutě střílel tvrdě Barták, jeho projektil mířil těsně nad horní tyč. O chvíli později sehráli pěknou akci Jakubčo a Kinkor, první jmenovaný chytře přihrál před bránu Kinkorovi, který z bezprostřední blízkosti překonal domácího brankáře střelou mezi betony, 3:0. V třicáté sedmé minutě pálil tvrdě Křišťan, jeho pokus skončil na tyči. Minutu před koncem se o snížení stavu snažil Žemlička, Peikrt si jeho střelu pohlídal lapačkou. To byla poslední akce druhé části.

Druhá třetina byla mnohem zajímavější než první, bylo k vidění více šancí a hlavně góly, bohužel pro Písek pouze do jejich brány. Do třetí třetiny tak šli hosté s tříbrankovým náskokem.

Hned v úvodu se domácím povedlo snížit, nejprve střílel Kodad, poté se k dorážce dostal Pavlíček a jeho tvrdá střela, která se otřela o levou tyč skončila za zády hostujícího brankáře. Ve čtyřicáté páté minutě se v samostatném úniku ocitnul Kinkor, písecký brankář byl úspěšnější. O čtyři minuty později byl sám před domácí bránou Kinkor, překonat píseckého brankáře se mu nepodařilo. V padesáté druhé minutě střílel z blízkosti Mečíř, jenže jeho pokus mířil do středu brány, kde stál připravený Peikrt. O dvě minuty později Zvolenský pěkně uvolnil Bezděka, ten ale Pavlů nepřekonal. O chvíli sehráli pěknou akci Kinkor se Šimkem, ale na domácího brankáře nevyzráli. O minutu později měli velké šance Trégl a Zvolenský, první jmenovaný nepřekonal ležícího Pavlů, druhý jmenovaný netrefil odkrytou domácí klec. V posledních minutách hosté nepustili písecké hráče do žádné příležitosti a tak utkání skončilo vítězstvím Benátek nad Jizerou 1:3.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy