Písek učinil další významný krok k postupu, porazil Litoměřice 2:1

Písecké hokejisty čekal po Valašském Meziříčí další těžký soupeř. Stadion Litoměřice, který nás v loňské sezóně vyřadil hned v prvním kole play-off. Tentokrát se z výhry radovali hráči od řeky Otavy. V první třetině šli domácí do vedení již ve třetí minutě. Stav 1:0 svítil na ukazateli skóre do poloviny zápasu, kdy srovnával Radek Hovora. Do třetí periody hráči nastupovali za vyrovnaného stavu. O výhře Písku rozhodnul v padesáté čtvrté minutě písecký kapitán Milan Bláha. Jihočeši tedy úspěšně navázali na výhru s Bobry a připsali si další tři důležité body do skupiny o postup, za výhru 2:1. Další duel je na programu v neděli, kdy Písek zavítá do Valašského Meziříčí.
2.liga ČR, Kv2, st 14.4.2010
Litoměřice
Písek
1:2
1:0, 0:1, 0:1
Branky a nahrávky: 3. Kloz - 30. Hovora (Mošovský), 54. Bláha (Kořánek). Rozhodčí: . Vyloučení: 2:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 995. Průběh utkání: 1:0, 1:2.
Litoměřice: Volke - Kouba, Macek, Kaltenböck, Kolbaba, Musílek, Hillmich, Malý, Zenk - Slížek, Myšík, Horejsek - Tvrzník, Buďa, Zuziak - Hlusička, Procházka, Novák - Kloz, Horčička, Šaffer.
Písek: Hrubec - Procházka Pavel, Kalečík, Procházka Robert, Heršálek, Mazanec, Vomela, Mrkvička - Kazatel, Novák, Suchánek, Bláha, Stejskal, Rezek, Šulčík, Urbanec, Ježek, Rod, Hovora, Mošovský, Kořánek.

Fotogalerie

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy