Písečtí hokejisté neprolomili smůlu ani proti „Rebelům“

Na druhé vítězství v přípravných zápasech si ještě budeme muset počkat. Z Vysočiny totiž odjeli naši hokejisté s prázdnou, za prohru 5:2. Úvod zápasu se však pro nás vyvíjel dobře, Vomela propálil domácího brankáře a Písek šel do vedení. Vyrovnání havlíčkobrodským hokejistům zajistil Knotek. O tom, že Jihočeši půjdou do kabin s jednobrankovým náskokem se postaral Kellner. Na druhou periodu by naši hráči měli co nejrychleji zapomenout, tuto část hry nezvládli a inkasovali hned čtyřikrát a sami nezaznamenali ani jeden gól. O vítězi tak bylo prakticky rozhodnuto. Ve třetí třetině se diváci gólu nedočkali. To ale z úterního přátelského zápasu nebylo vše, hráči se domluvili na samostatné nájezdy, ve kterých zajistili čestnou výhru Písku, Mikšovský a Šulčík.
Přípravné zápasy A-týmu, přát., út 10.8.2010
Havl. Brod
Písek
5:2
1:2, 4:0, 0:0
Branky a nahrávky: 13. Knotek (Třetina, Vondráček), 21. Třetina (Vondráček, Knotek), 23. A. Jelínek (Stromko, Vondráček), 27. Třetina (Knotek), 40. Zábranský (Ignatov) - 7. Vomela (Polodna, Ferebauer), 17. Kellner (Procházka, V. Novák). Vyloučení: 5:8. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 5:2.
Havl. Brod: Neruda – M. Blažek, Pavlík, Morava, Sova, Ignatov, A. Jelínek, Zítka, Soldán – Knotek, Třetina, Vondráček, Sedlák, Jakovlev, Meidl, Potajčuk, Stromko, Ondráček, Vylíčil, Zábranský, Fiedler.
Písek: Pinkas – Kalečík, Procházka, Vomela, P. Novák, Vráblík, Gajdoš, Jaroměřský, Urbanec, Bláha, Kořánek, Kudrna, Ferebauer, Polodna, Miškovský, Kellner, V. Novák, Mazanec, Ježek, Stejskal, Šulčík, Rezek.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy