Extraliga mladšího dorostu, 3. kolo, čt 16.9.2010
Chomutov
Písek
4:3
2:1, 2:0, 0:2
Branky: 3. Kampf, 7. Kaše (Kampf, Vlastník), 22. Vlastník (Černý), 22. Kampf (Cestr) - 2. Dudák (Červinský), 49. Indrák (Suchan), 59. Indrák (Volf). Vyloučení: 10:6. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 20. Průběh utkání: 0:1, 4:1, 4:3.
Chomutov: Lukeš - Cestr, Černý, Hlaváček, Kosina, Mojžíš, Procházka, Vogl, Frajt, Kampf, Kaše, Klepl, Macháček, Strunz, Šolta, Václavík, Vlastník, Jager, Fencl.
Písek: Pechek - Hřebíček, Hanus, Bánci, Suda, Červinský, Skála, Kučera - Suchan, Indrák, Volf - Schwamberger, Novotný, Vlk - Dudák, Šuhaj, Březina - Duchoň, Volf, Varyš.

Domácí šli do zápasu velmi aktivně. Ovšem, kdo se radoval z gólu, byli hosté, kteří využili domácí zaváhání v obraně. Branku hostů vstřelil v druhé minutě utkání Petr Dudák. Domácí zareagovali o minutu později, kdy ujel David Kampf a zařídil vyrovnání v zápase.

Následovalo několik šancí a druhý gól domácích. V sedmé minutě zaspala obrana hostů a toho využil chomutovský Ondřej Kaše. První třetina tak skončila vítězstvím domácích v poměru 2:1.

Ve druhé třetině domácí pokračovali v kanonádě do hostující sítě. Dva góly domácích v dvaadvacáté minutě rozhodli o celkovém vítězi. Branky domácích vstřelili Jiří Vlastník, a poté i David Kampf, pro kterého to byla druhá branka v zápase.

Ve druhé třetině se již nic podstatného neudálo, a domácí ji vyhráli zaslouženě 2:0.

Třetí třetinu zatlačili hosté domácí do své třetiny a to mělo i účinek. Nejprve v devětačtyřicáté minutě se prosadil Miroslav Indrák, který byl autorem i gólu v minutě devětapadesáté.

Ve zbytku utkání se již nic neudálo, a tak domácí vyhráli 4:3.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy