Liga juniorů, sk. střed, 15. kolo, ne 20.11.2011
Hradec Králové
Písek
3:2
1:1, 2:1, 0:0
Branky a nahrávky: 17. Ropický, 24. Hradecký (Ondra), 29. Filip (Wszolek, O. Vlček) - 1. Volf (Hanus), 33. Korous (F. Vlček, Bernad). Rozhodčí: Svoboda - Lučan, Novák. Vyloučení: 5:5, navíc Ondra (HKR) 10 min. OT. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Střely na branku: 41:25. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2.
Hradec Králové: Sejpal - Karlík, Voženílek, Bujňák, Komárek, Vaněk, Pilař, Kováč, Zet - Wszolek, Filip, O. Vlček - Barbora, Hradecký, Ondra - Knotek, Ropický, Světlík - Zítka, Brida, Půlpán.
Písek: Lehečka - Turek, Hrubý, Jirků, J. Kafka, Žemlička - Volf, Paukner, Homolka, Vejda, Korous, Šmejkal, Bernad, F. Vlček, Novák, Hanus.
Písečtí začali utkání ve velkém stylu. V čase 0:17 brankář Sejpal vyjel daleko z brány proti kotouči, který poslal jen na hokejku Radka Volfa. Písecký útočník z dálky trefil prázdnou bránu - 0:1. Domácí mohli srovnat stav ve čtvrté minutě. Karlík dostal přihrávku na levou stranu a chtěl nasadit Lehečkovi bekhendovou kličku, jenže puk netrefil a ležící brankář ho zastavil. Ve dvanácté minutě se Jihočeši radovali ze druhého gólu, ale sudí branku neuznal, pro vysokou hůl. V čase 16:42 po vyhraném buly se Filip Ropický dostal až před písecké brankoviště a co se mu nepovedlo napoprvé, zvládl z dorážky - 1:1. V čase 23:21 domácí skŕovali ve vlastním oslabení. Ondra vyslal do sóla Víta Hradeckého, který s lehkostí přebruslil svého obránce a Lehečku vykoupal bekhendovým blafákem - 2:1. V čase 28:40 se domácí radovali z další branky. Wszolek vyslal dopředu Ondřeje Vlčka, který se obtočil kolem své osy a přenechal puk zpátky Wszolkovi. Ten našel na druhé straně brankoviště Daniela Filipa, který už situaci skoro přejel, ale přece stihl ještě zamést puk do branky - 3:1. Písečtí si ve třicáté třetí minutě připravili odpověď. Václav Korous na pravé straně převzal kotouč a neomylně zamířil mezi Sejpalovy chrániče a trefil přesně - 3:2. V dalším průběhu hry se diváci žádné další branky nedočkali, i přes velké množství šancí. Hradec Králové tak porazil Písecké 3:2.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy