Liga juniorů, sk. střed, 19. kolo, pá 9.12.2011
Písek
Jindřichův Hradec
5:1
2:0, 0:0, 3:1
Branky a nahrávky: 13. Radosta (TS), 17. Vejda (Korous), 44. Šmejkal (Vlček), 50. Paukner (Bernad), 51. Volf - 47. Pavlík (Tržil). Rozhodčí: Svoboda R. - Suchánek, Brejcha. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0.
Písek: Lehečka - Žemlička, Hrubý, Turek, Jirků, Švanda, Kafka J., Hlinka, Šmejkal, Volf, Korous, Radosta, Bernad, Paukner, Novák, Hanus, Vlček, Javůrek.
Jindřichův Hradec: Krásný - Popelka, Tržil, Radouch, Formánek, Muller, Cifreund, Briol, Pavlík, Zayml, Jasanský, Benda, Tomšík, Brus, Jindra.
Juniorské derby mezi Pískem a Jindřichovým Hradcem začalo být zajímavé od poloviny první třetiny. Vlček se efektivně proháčkoval přes dva soupeře až před bránu, zakončení už mu tak nesedlo. O minutu později se mohlo potvrdit starédobré pravidlo nedáš, dostaneš. Za Lehečkou však zazvonila tyč. V čase 12:43 se Radosta dostal do úniku, při kterém byl faulován a rozhodčí nařídil trestné střílení. Ivan Radosta jej zakončil povedenou trefou pod horní tyč - 1:0. Hradečtí se snažili o rychlou odpověď a často se dostávali do tlaku. Nakonec však udeřilo na druhé straně. V čase 16:12 se Tomáš Vejda prokličkoval až před krásného, kterého prostřelil mezi betony - 2:0.

Druhou část začali hosté aktivně a už po sedmi vteřinách musel domácí brankář zasahovat. V následujících minutách se hrál rychlý hokej a branku mohl vstřelit kterýkoliv tým. Ve dvacáté osmé minutě měl velkou příležitost Vlček, ale nastřelil jen hradeckého brankáře. Druhá třetina se o několik minut prodloužila, kvůli potížím s časomírou.

Na začátku třetí části vypálil Javůrek a zasáhnul Krásného do masky, hostující gólman po krátké pauze pokračoval ve hře. V čase 43:27 David Šmejkal zamířil přesně pod horní tyč a zvýšil náskok domácích na 3:0. V čase 46:30 se Hradečtí poprvé prosadili. Radek Pavlík prostřelil píseckého brankáře a snížil na 3:1. V čase 49:12 se domácím podařilo využít početní výhodu, kterou zužitkoval Jan Paukner. V čase 50:42 domácí přidali ještě jednu branku, poslední slovo měl Radek Volf - 5:1.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy