Liga juniorů, sk. střed, 28. kolo, pá 3.2.2012
Jindřichův Hradec
Písek
3:6
2:1, 0:1, 1:4
Branky a nahrávky: 9. Körner (Brus), 16. Chalupský ( Körner ), 52. Pavlík (Popelka, Zayml) - 3. Homolka (Vlček), 34. Koudus (Hrubý), 45. Vlček (Pícha), 50. Radosta (Koudus), 56. Koudus (Hrubý), 60. Homolka (Vlček). Rozhodčí: Mertl - Flegl, Zika. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0.
Jindřichův Hradec: Krásný (Fogl) - Tržil, Popelka, Kohút, Cifreund, Zayml, Pavlík, Chalupský, Jasanský, Benda, Tomšík, Brus, Körner , Přílepek, Pácalt.
Písek: Lehečka (Kafka) - Jirků, Hlinka, Pícha, Hrubý, Andrlík, Volf, Vlček, Homolka, Šmejkal, Koudus, Radosta, Novák, Paukner, Hanus, Vajshár, Švanda.
První střelu na branku hostí poslal Zayml. Na druhé straně se k první střele dostal ve třetí minutě zápasu Homolka. Jeho střela z úhlu skončila v domácí síti. Domácí pokračovali v tlaku, hrálo se převážně na polovině soupeře. Střely od modré však efekt nepřinesly. Do šance se dostávali Pavlík s Cifreundem. Jejich pžečíslení dva na jednohoto však vyřešil zblokováním přihrávky obránce hostí. Do samostatného úniku se dostal Körner na brankáře však nevyzrál. O chvilku později na vlastní modré vybojoval puk Brus, přihrál do jízdy opět Körnerovi a ten mezi betony prostřelil brankáře hostí. Domácí zvýšili tlak. Z obrany projel Popelka, jeho střela však byla sražena bruslí jednoho z obránců. Pavlík v dobré šanci netrefil odkrytou branku hostí. Ve vlastním obraném pásmu vyhrál Brus vhazování, přiťukl Körnerovi a ten spolu s Chalupským ujeli zadákům hostí a Chalupský poprvé dostal domácí do vedení.

V úvodu druhé třetiny měli opět domácí více ze hry. Pavlík se Zaymlem jeli dva na jednoho, písecký obránce byl opět úspěšný. Cifreund střílel od modré. Na druhé straně střílel Koudus. A pokus píseckých v přečíslení vyřešil domácí brankář. Do chybě domácí obrany prošel odražený puk těsně vedle tyčky. Situaci 2 na 1 vyřešil Koudus střelou, která znamenala vyrovnání stavu. V šanci byl i domácí Chalupský, sám proti brankáři však neuspěl, a i následující bekendovou střelu brankář hostí zlikvidoval. Z prostoru mezi kruhy střílel Popelka, lapačka brankáře hostí byla dostatečně rychlá.

Začátek třetí třetiny vyšel lépe hostům. V úvodu sice střílel Pavlík a Tomšík s Jasanským měli pěknou šanci, ale potom se uvolnil Vlček a z prostoru mezi kruhy prostřelil domácího brankáře. Po přihrávce na modrou jel Körner sám na brankáře, ten jeho blafák vystihl. Po střele domácích se puk převalil od tyčky, na konstrukci branky a zpět na plochu. Po nedůslednosti v obraně se opět radovali hosté, když Radosta po čtvrté překonal Krásného. Domácí ještě dokázali rychle odpovědět. Po pěkné kombinaci se nemýlil Pavlík. Poté hosté hráli přesilovou hru. Domácí vzdorovali, ale zámek hostí nakonec skončil dalším gólem v domácí síti. Přesilovku si zahráli i domácí, ale kromě střely Körnera z úhlu si nepřipravili žádnou šanci. V závěru domácí zkusili hru bez brankáře. Střely od modré se však jen odrážejí od brankáře hostí. Po vyhození, které prošlo jen těsně vedle prázdné domácí branky si domácí vzali tajm. Hosté však dobře brání a Vlčkovi se podařilo získat puk, udržet ho, nahrál volnému Homolkovi a ten v poklidu zakončil do prázdné branky.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy