Starší dorostenci vstoupili do nového ročníku úspěšně

Písecký starší dorost vstoupil do nového ročníku extraligy vítezstvím. Domácí si v průběhu utkání vypracovali tříbrankové vedení. Největší měrou se o to postaral kevin Reiniš, který zaznamenal dva góly. Bohužel pro Mladoboleslavské v době, kdy měl přijít tlak ze strany prohrávajícího týmu, přišlo několik vyloučení. Hosté se tak do závěrečného tlaku vůbec nedostali. Písek tedy vyhrál 3:0.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 1. kolo, čt 8.9.2011
Písek
Mladá Boleslav
3:0
2:0, 1:0, 0:0
Branky a nahrávky: 6. Reiniš (Bernad), 18. Reiniš (Indrák, Schwamberger), 28. Indrák (Hřebíček). Vyloučení: 4:9. Bez využití: V oslabení: 0:0. Diváci: 90. Průběh utkání: 0:0, 3:0.
Písek: Mazuch - Bernad, Švanda, Hanus, Hřebíček, Janásek, Žáček - Vlk, Ciboch, Reiniš, Březina P., Indrák, Schwamberger, Paukner, Březina J., Dudák
Mladá Boleslav: Bača, 31. Kalašnikov - Serbus, Michalica, Kůrka, Plíšek, Kochubey, Chmelař, Boček, Šulc, Krupička, Podsedníček, Borovec, Brzák, Šír, Bašus, Verner, Pokorný
V úvodu zápasu měl velkou šanci Boček, který se z ničeho nic zjevil osamocený před domácím brankářem, jeho bekhendová klička se však nevešla mezi tyče. Ve čtvrté minutě Bašus ujížděl po levé straně a následně i nebezpečně vystřelil, Mazuch jeho pokus vyrazil betonem. V čase 5:27 se domácí ujali vedení. Bernadovu přihrávku výborně zužitkoval Kevin Reiniš, když po kličce do forhendu zakončoval do odkryté klece, 1:0. Následovala nepříliš divácky atraktivní část hry, ale pouze do třinácté minuty, kdy po přihrávce Schwambergera se Indrák ocitnul sám před Bačou, zakončení domácího hráče těsně minulo pravou tyč. V čase 17:58 se Písečtí dostali do dvougólového vedení. Domácí se dostali do přečíslení 3 na 1. Zakončení Indráka sice Bača vyrazil, ale na dorážku Kevina Reiniše byl už byl krátký.

Ve druhé části si velkou šanci připsal Žáček, jehož pokus prosvištěl kolem tyče. V čase 27:05 Hřebíček přihrál Miroslavu Indrákovi do jízdy, který sólo zakončil střelou pod vyrážečku, 3:0. Ve třicáté minutě střílel z otočky Ciboch, skóre se však po jeho akci neměnilo. Za dvě minuty byla k vidění přesilová hra 4:3 pro Písek, ale domácí tuto výhodu nedokázali přetavit v gól. Minutu před koncem Brzák jel sám na brankáře, povedla se mu i pěkná bekhendová klička, ale zakončení těsně minulo bránu.

Na začátku třetí periody se dostali do přečíslení 3 na 2, ale Vlk nezpracoval těžkou přihrávku a z akce nebylo nic. Ve čtyřicáté čtvrté minutě prožil horké chvilky hostující gólman Kalašnikov. Bernad nahodil kotouč obloučkem, hostující brankář zasáhnul lapačkou, ale kotouč mu z ní vypadnul a tak o cca 20 cm minul pravou tyč. Další velkou šanci měl Schwamberger jel sám na brankáře, domácí hráč zvolil střelu, ale tu vychytal perfektním semaforem Kalašnikov. V nejdůležitějších chvílích, kdy by se mladoboleslavští hokejisté měli drát do útoku je srážela do kolen častá vyloučení. Půl minuty před koncem třetí třetiny navíc Indrák nastřelil tyč, Kalašnikovy svatyně. Písek tedy nakonec vyhrál 3:0.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy