Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 20. kolo, čt 17.11.2011
Písek
Letňany
1:3
0:2, 1:0, 0:1
Branky a nahrávky: 26. Volf (Ciboch, Hanus) - 2. Šír, 5. Ječný (Litera), 50. Homolka. Rozhodčí: Dvořák - Kreuzer, Polonyi. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3.
Písek: Havelka (5. Mazuch) - Březina J., Schwamberger, Švanda, Banci, Žáček, Hřebíček, Hanus, Ciboch, Vlk D., Dudák, Březina P., Vlk J., Reiniš, Volf, Novotný, Janásek.
Letňany: Švihálek - Šír, Hes, Nebeský, Janda, Kaplan, Chvátal, Litera, Neuman, Brejcha, Minář, Uhlíř, Švábík, Ječný, Rulf, Jenček, Homolka, Vacek.
Utkání začalo v ostrém tempu a hned v čase 1:16 se Letňanským podařilo využít přesilovou hru. Nepříliš důrazná střela Martina Šíra propadla Havelkovi pod vyrážečkou a tím ukončila přesilovou hru už po 16 vteřinách - 0:1. V páté minutě hosté mohli vést už o dvě branky, když po Havelkově zaváhání při rozehrávce za bránou se puku zmocnil Tomáš Brejcha, ale trestuhodně minul úplně prázdnou klec. O chvíli později, přesně v čase 4:44 Filip Ječný vystřelil z mezikruží a Havelka lovil kotouč ze své brány už podruhé - 0:2. Písečtí snížili na rozdíl jediné branky ve druhé třetině. v čase 25:35 Hanusovu střelu od modré čáry, Švihálek vyrazil před sebe. Následně dorážel Ciboch, puk se odrazil k Lukáši Volfovi a ten se do prázdné brány nemýlil - 1:2. Jako vítězové odešli hosté. V čase 49:04 se Marek Homolka prosadil po individuální akci, kterou završil povedeným zakončením pod vyrážečku brankáře Mazucha - 1:3.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy