Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 33. kolo, pá 20.1.2012
Sparta Praha
Písek
4:3p
2:0, 1:0, 0:3 - 1:0
Branky a nahrávky: 8. Oždian (Pulkrab), 18. Bartoš (Krudenc, Svoboda), 31. Vacek (Réway), 64. Réway (Bartoš), 44. Březina, 52. Schwamberger (Bernad), 58. Dudák (Ciboch). Rozhodčí: Štěpán - Svoboda, Zavřel. Vyloučení: 9:7. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 3:0, 3:3, 4:3.
Sparta Praha: Neužil - Bartoš, Bílek, Brém, Březina, Horevaj, Keller, Klindera, Krudenc, Major, Oždian, Preševa, Pulkrab, Réway, Slavíček, Svoboda, Vacek.
Písek: Mazuch - Banci, Bernad, J. Březina, P. Březina, Ciboch, Dudák, Hanus, Horaždovský, Janásek, Novotný, Schwamberger, D. Vlk, J. Vlk, Švanda, Žáček.
Oba celky vstoupily do utkání velmi ofenzivně, ovšem s velmi průchodnou obranou. Pro diváky tak byl vstup do zápasu velmi atraktivní. Do vedení mohl jít kterýkoliv tým, nakonec to byli sparťané. Přihrávku Vojtěcha Oždiana přes brankoviště si za vlastního brankáře srazil bruslí jeden z beků Písku. Ovšem ani po nešťastném okamžiku hosté nepřestávali hrát. Měli ale také štěstí, domácí orazítkovali ve čtrnácté minutě tyč. Tři minuty před koncem třetiny se však tým Sparty dokázal prosadit i podruhé, to když Martin Bartoš dorazil puk do odkryté branky. Stejně jako v průběhu první části, i ve druhé bylo poměrně častým jevem vylučování. Oba soupeři se poučili z první třetiny a více se soustředili na hru v obraně. Jedinou branku v prostřední části hry vsítil střelou od modré Luboš Vacek. Píseckým se podařilo ve třetí části vyrovnat. Nejprve snížil po velké minele v obraně Sparty Jan Březina. Osm minut před koncem třetiny snížil na rozdíl jediné branky Daniel Schwamberger střelou z kruhu. O vyrovnání se pak postaral Petr Dudák, jenž tak završil nátlak Písku. V prodloužení se hrálo s nasazením a oboustraně útočný hokej. Nakonec se prosadili domácí a utkání tak vyhráli. Překrásné provedení Forsbergovi kličky všem přítomným ukázal Martin Réway.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy