Fakta a ohlasy z Benátek nad Jizerou

Sobotní prvoligový duel v Benátkách nad Jizerou imporotem cenných bodl do písecké sbírky neskončil. Domácí celek využil tři ze čtyř přesilových her, které se mu v utkání naskytly, a právě díky oslavil těsné vítězství 3:2.
1.liga ČR, 30. kolo, so 8.12.2012
Benátky
Písek
3:2
0:0, 2:1, 1:1
Branky a nahrávky: 27. Klimt (Skořepa, Galamboš), 28. Mrkvička (Král), 50. Skořepa (Galamboš) - 38. Semrád (Šperger), 59. Ferebauer (Vlček, Drtil). Rozhodčí: Doležal - Guth, Rittich. Vyloučení: 3:4. Využití: 3:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 228. Střely na branku: 33:25. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2.
Benátky: Stejskal - Šimek, Kolmann, Ulrych, Jaroměřský, Mrkvička, Vitásek, Vála - Galamboš, Skořepa, Klimt, Chalpík, Plodek, Kica, Maďar, Král, Pabiška, Jech, Liška, Kopic.
Písek: Halmoši – Makovský, Drtil, Semrád, Kříž, Kužel, Dvořák – Kubeš, Šperger, Marek – Polodna, Vlček, Ferebauer – Strnad, M. Heřman, Sedláček – Vaniš, Kučera, R. Heřman.

Ohlasy trenérů

Antonín Nečas, Benátky nad Jizerou: "Body jsou pro nás dobré, ale s hrou mančaftu spokojeni nejsme. Myslím si, že jsme neustáli roli favorita; tu jsme měli potvrdit svým výkonem, ale hokej nestál za moc a naše vítězství se nerodilo lehce. Na některých se možná trochu projevila únava ze čtyři předchozích těžkých utkání."

Jindřich Setikovský, IHC Písek: "Myslím si, že jsme odehráli dobrý zápas. Rozhodla ho pětiminutovka ve druhé třetině, ve které jsme se nechali dvakrát vyloučit a následně jsme z toho obdrželi dva góly. Řekl bych, že v první třetině jsme byli o trošku lepší než soupeř. Poslední třetina byla vyrovnaná. Rozhodla zkušenost domácích hráčů, kteří nám dokázali dát góly. protože to jednoduše řečeno prostě umí. My jsme měli také šance, ale nejsme schopni se trefit do brány. Sice jsme v zápase dali dvě branky, ale šance jsme měli na čtyři."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy