Fakta a ohlasy z utkání v Třebíči

Středeční duel Horácké Slavie Třebíč s mužstvem IHC Písek se dočkal nečekaně brzkého rozuzlení. Už v první třetině smetl domácí tým bodové ambice Jihočechů čtyřmi brankami a bez potíží dokráčel k zisku tří bodů.
1.liga ČR, 46. kolo, st 30.1.2013
Třebíč
Písek
6:1
4:0, 2:0, 0:1
Branky a nahrávky: 2. Laš (Dočekal, Nahodil), 9. Ostřížek (Křivohlávek), 12. Ostřížek (Křivohlávek), 12. Dočekal (Nahodil, Zdráhal), 26. Nahodil (Dočekal, Laš), 35. Křivohlávek (Ostřížek, Zdráhal) - 48. Kučera (Vaniš). Rozhodčí: Čech - Černý, Reich. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1322. Střely na branku: 39:24. Průběh utkání: 6:0, 6:1.
Třebíč: Čiliak - Sláma, Malena, Zdráhal, Krejčiřík, Dlapa, Čejka - Vondráček, Dolníček, Káňa - Dočekal, Nahodil, Laš - Čuřík, Kaut, Fořt - Čech, Ostřížek, Křivohlávek - Kadela, Moučka.
Písek: Halmoši (12. Mazuch) - Kužel, Drtil, Semrád, Makovský, Kříž, Petráček, Dvořák, Veselý - Ferebauer, Vlček, Kubeš - Sedláček, Kučera, Šperger - Slavík, Strnad, Heřman - Marek, Volf, Vaniš.

Ohlasy trenérů

Kamil Pokorný, Horácká Slavia Třebíč: "Všichni považovali dnešní zápas s Pískem za jednoduchou věc, my jsme na něj ale připravovali hráče jako na každé jiné utkání. Chtěli jsme odčinit minulou domácí porážku s Olomoucí a ukázat divákům, že umíme hrát hokej i doma. Povedla se nám první třetina, a to určilo ráz celého zápasu. Dali jsme pěkné branky, zodpovědně jsme bránili a třetí část už se v podstatě jen dohrávala. V naší hře se objevily některé věci navíc, které tam nechceme, a s hráči o nich budeme mluvit. Po jedné z nich soupeř skóroval, i když to zřejmě bylo i pod dojmem výsledku."

Jindřich Setikovský, IHC Písek: "Soupeři musím k vítězství pogratulovat. Mužstvo Třebíče má fazonu, věří si a disponuje skutečně šikovnými hráči. Věděli jsme o tom a chtěli udržet v prvních deseti minutách nerozhodný stav, což se nám bohužel ani zdaleka nepovedlo. Nejlepší formu tentokrát neměl ani brankář Halmoši."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy