Písečtí jsou po třetím kole stále stoprocentní a právem jim náleží první příčka extraligy

Písek/Mladá Boleslav - Písečtí starší dorostenci se nechávají nadále unášet na velmi vysoké a euforické vítězné vlně. Na ledě mladoboleslavského soupeře vybojovali už třetí vítězství v řadě a s devíti body jsou v čele tabulky.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 3. kolo, pá 14.9.2012
Mladá Boleslav
Písek
4:6
0:0, 2:3, 2:3
Branky a nahrávky: 23. Brzák (Marks), 25. Plíšek (Nastoupil, Sedmík), 41. Brzák (Bašus, Semrád), 50. Durdil (Sedmík, Bašus) – 21. Točík (Schwamberger, Šuhaj), 32. Schwamberger, 34. Schwamberger (Šuhaj), 56. Schwamberger (Hanus), 56. Hájek (Schwamberger), 57. Šuhaj (Schwamberger, Hanus). Rozhodčí:Jílek – Prokop, Maštalíř. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:0 . V oslabení: 1:0. Diváci: 72. Střely na branku: 25:31.
Mladá Boleslav: Ašenbrenner (Plíšek Jan) - Mašek, Semrád, Nastoupil, Šír, Bašus, Plíšek Jakub, Hercig, Černý, Skořepa, Pravda, Ďurač, Jeftimov, Brzák, Marks, Neměc, Tržický, Groer, Sedmík, Durdil.
Písek: Mazuch (Pechek) - Schwamberger, Vlk, Dudák, Volf, Kajtman, Hájek, Březina, Hřebíček, Červinský, Duchoň, Horaždovský, Šuhaj, Volf, Koutenský, Marcilis, Točík, Hanus.

Ohlasy trenérů

BK Mladá Boleslav, Jan Křivohlávek, trenér: Minulý týden jsme sehráli utkání s Havlíčkovým Brodem. Samozřejmě jsme chtěli uspět, protože to bylo první domácí utkání, což se nám také po dramatické koncovce podařilo a zvítězili jsme – byly to tři důležité body. Poté jsme jeli do Pardubic, kde jsme neměli co ztratit. Neměli jsme špatný začátek. Vytvořili jsme si tlak, měli jsme gólové šance v přečíslení dva na jednoho, ale nedokázali jsme zakončit a Pardubice toho využili a dostali se do vedení. Z naší strany to nebylo nejhorší utkání, ale trápili jsme se v koncovce, což nás stálo vítězství. Za stavu 2:1 jsme udělali dvě chyby, které nás poté stály výsledek. Jsem rád, že jsme v dnešním utkání dokázali dávat góly, konec zápasu jsme za stavu 4:3 chtěli dohrát v klidu a pohlídat si zodpovědně těsný náskok. Poté se ale stala chyba, hráč nám ujel, nedokázali jsme si ho pohlídat a padl vyrovnávací gól. Ten ještě nic neznamenal, chtěli jsme hrát dál, ale v zápětí asi v euforii se štěstí přiklonilo na soupeřovu stranu. Myslím si, že jsme v tom zápase nebyli horším mužstvem, ale rozhodlo zřejmě to štěstí.

IHC Písek, Martin Všetečka, asistent trenéra: Myslím si, že do sezony jsme vstoupili dobře. První dva zápasy jsme vyhráli, ačkoli jsme měli těžké soupeře, jakými bezpochyby Pardubice a Hradec Králové byli. Víme, že Boleslav je silové mužstvo, což nám vůbec nevyhovuje. Utkání dle mého názoru nebylo pohledné. Šest minut před koncem utkání jsme si za stavu 4:3 mysleli, že už to nezvrátíme. Pak se nám ale podařil náš signál, a to poslalo Boleslav do kolen. Naštěstí ještě padly další dva góly a díky tomu vezeme tři body. Kluci bojovali, ale nelíbila se mi ta spousta nepřesných nahrávek, zbytečné chyby, které plynou z toho, že kluci strašně moc chtějí, je to na nich vidět. Jsou ještě mladí a mladí chybují. Věřím tomu, že v průběhu sezóny se toho vyvarují a půjde to lépe. Hodně jsme trénovali, takže se pořád projevuje únava. Věřím tomu, že nám vydrží síly celý rok.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy