Starší dorost opět úspěšný, tentokrát odjeli s prázdnou Rebelové

Písek - Mužstvo starších dorostenců opět potvrdilo své kvality a díky dnešní výhře nad Rebely se vrací zpět na první příčku v tabulce. Nepříjemný a houževnatý soupeř z Havlíčkova Brodu sice celý zápas vzdoroval, ale nakonec se musel sklonit nad favoritem utkání.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 6. kolo, so 22.9.2012, ZS Písek
Písek
Havl. Brod
4:1
0:0, 1:0, 3:1
Branky a nahrávky: 22. Volf L., 48. Březina (Dudák), 52. Šuhaj (Volf L.), 59. Točík (Hřebíček) - 51. Ludvík (Mäki). Rozhodčí: Dvořák - Jílek, Šperl. Vyloučení: 4:3 navíc Schwamberger (PIS) 10 min. OT. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 70. Střely na branku: 44:20. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1.
Písek: Pechek (Mazuch) - Hájek, Hřebíček "C", Červinský Horažďovský, Koutenský, Hanus "A" - Schwamberger, Vlk, Dudák "A", Volf J., Rod, Březina, Duchoň, Šuhaj, Volf L., Marcilis, Točík.
Havl. Brod: Vaněček (Brož) - Klofáč, Bancíř, Ficek, Mendl, Krajcigr, Vala "A" - Ludvík "C", Přibyl, Hlídek, Polák, Dupljaku, Krajhanzl, Mozr, Málek, Mäki.
Úvod utkání extraligy starších dorostenců mezi Pískem a Havlíčkovým Brodem začal v opatrnějším tempu. Prakticky žádný tým si nedokázal vytvořit vyloženou šanci. S přibývajícími minutami byli o trochu aktivnější domácí, diváci se však v první části žádné branky nedočkali

Na začátku druhé periody domácí otevřeli skóre. Jmenovitě Lukáš Volf poté, co si dojel pro odražený kotouč a napálil ho ke vzdálenější tyči. Jihočeši měli více ze hry i v dalších minutách, výsledek prostřední části (1:0) se již však nezměnil.

Ve třetí třetině byli Písečtí odměněni za svou aktivitu a Patrik Březina zvýšil vedení na 2:0. Rebelové se však dostali na rozdíl jediné branky poté, když Tomáš Ludvík přetavil početní výhodu v úvodní branku Rebelů. Blesková odpověď Jakuba Šuhaje vrátila domácím dvoubrankové vedení. Třetí třetinu, která byla gólově nejbohatší uzavřel svou trefou Dominik Točík. Písek tak na svém ledě porazil Havlíčkův Brod 4:1.

Ohlasy trenérů

Roman Heindl (IHC Písek): Obávali jsme se toho, že soupeř bude bojovný. Nechtěli jsme se přizpůsobit hře Havlíčkova Brodu, což se stalo. Jsme rádi, že jsem uhráli tři body a že jsme vyhráli. Nejsme však spokojeni s předvedenou hrou. Věci, které trénujeme každý trénink se ve hře neobjevovali. Hráči neplní věci, které mají naučené a kterým věří. Když hrajeme naší hru, tak dokážeme soupeře dostat pod tlak a soupeře přehrát. Dnes se mi naše hra nelíbila a jsem zklamaný z herního projevu.

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy