Písečtí starší dorostenci zlomili odpor domácích Rebelů až ve třetí třetině

P í s e k - Starší dorodstenci IHC Písek bojovali o další extraligové body v Havlíčkově Brodě. První třetinu strávili ve výkonnostním útlumu a inkasovali v ní jeden gól, aniž by sami skórovali. Zlepšený výkon ve druhé části zajistil hochům od řeky Otavy vyrovnání, třetí dějství už se pak ocitlo zcela v jejich režii. Vstřelili v něm tři góly a obohatili své konto o další tři body.
Extraliga staršího dorostu, sk. střed, 13. kolo, pá 19.10.2012
Havl. Brod
Písek
1:4
1:0, 0:1, 0:3
Branky a nahrávky: 11. Dupljaku - 37. Březina (Schwamberger), 47. Dudák (Březina, Suchan), 56. Točík (Hřebíček), 58. Dudák (Schwamberger). Rozhodčí: Jiří Kareš - Petr Holeček, Gabriela Šťastná. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Střely na branku: 22:38. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:4.
Havl. Brod: Novák (Vaněček) - Cívka "A", Ludvík "C", Klofáč, Hlídek, Bancíř, Nguyen, Ficek, Mendl, Polák, Semrád, Krajhanzl, Mozr, Málek, Dupljaku, Mozr.
Písek: Mazuch (Pechek) - Schwamberger, Suchan, Vlk, Dudák "A", Hájek, Rod, Březina, Hřebíček "C", Červinský, Duchoň, Horažďovský, Šuhaj, Koutenský, Marcilis, Točík, Hanus "A".

Ohlasy trenérů

Milan Kraučuk (HC Rebel Havlíčkův Brod): "Já bych to shrnul jednoduše a rychle. První třetinu jsme hráli dobře. Měli jsme šance, které jsme nevyužili. Třikrát nebo čtyřikrát jeli kluci dva na jednoho a zakončovat se mohlo do brány. Dostali jsme na 1:1 a v tu ránu se kluci začli bát hrát hokej, takhle to však chodí delší dobu. My bohužel góly dát neumíme a na jeden gól v zápase se nedá vyhrát."

Martin Všetečka (IHC Písek): "Utkání bych hodnotil velmi špatně, protože to ze začátku z naší strany byla katastrofa. Havlíčkův Brod výborně bruslil, dohrával úplně všechno. V kabině jsme si tedy řekli, že do toho musíme "vletět" a taky, že jsme hokejovější. Zaplaťpánbůh nám tam spadlo pár gólů. Musím tedy klukům poděkovat za to, jak bojovali a že byla vidět snaha."

Generální podporovatel

Partneři

Partneři ligy